Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Σίτι, κορυφή η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Σίτι, κορυφή η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2016 19:01
Η Μάντσεστερ Σίτι είχε δύο χαμένα πέναλτι και τελικά έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον στον «Έτιχαντ», γνωρίζοντας δεύτερη σερί απώλεια. Την έπιασε στην κορυφή η Άρσεναλ (3-2 τη Σουόνσι), βαθμό στο 89’ η Τότεναμ, 1-1 με Γουέστ Μπρομ.

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Έβερτον στο «Έτιχαντ» και πλέον απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή.

Τα «ζαχαρωτά» είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Στεκέλεμπουργκ, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι (43’ Ντε Μπρούιν, 70’ Αγκουέρο). Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν επέτρεψε στους «πολίτες» να απειλήσουν σημαντικά στο πρώτο μέρος και στο 64’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Λουκάκου.

Η Σίτι κατάφερε να απαντήσει στο 72’ με τον Νολίτο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 81’, όμως ο Στεκέλεμπουργκ πραγματοποίησε μια από τις αποκρούσεις της χρονιάς σε προσπάθεια του Ντε Μπρούιν. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Σίτι έφτασε τους 19 βαθμούς, ενώ η αντίπαλος της παρέμεινε στο -4 από την κορυφή.

Έπιασε κορυφή η Άρσεναλ, στο -1 η Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια η Σίτι, κορυφή η Άρσεναλ
Μετά την ισοπαλία στο «Έτιχαντ», η Άρσεναλ κατάφερε να πιάσει την Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας χάρη στη δύσκολη νίκη της με 3-2 απέναντι στην Σουόνσι του Μπομπ Μπράντλεϊ (ντεμπούτο στον πάγκο).

Οι «κανονιέρηδες» εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με ισάριθμα γκολ του Γουόλκοτ (26’, 33’). Η Σουόνσι κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 38’ με γκολ του Σίγκουρτσον, όμως στο 56’ ο Οζίλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Παρόλα αυτά, η Σουόνσι αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και στο 66’ επέστρεψε στο ματς, μειώνοντας σε 3-2 με τον νεοεισελθόντα Μπαστόν. Τέσσερα λεπτά μετά ο Τζάκα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, αφήνοντας την Άρσεναλ για 20 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Οι «κύκνοι» πίεσαν για το βαθμό, ωστόσο ο Τσεχ όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν, με το 3-2 μέχρι το φινάλε.

Από την άλλη, η Τότεναμ έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη στην κορυφή, μένοντας στο 1-1 με την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς». Οι «πετεινοί» έχασαν με τραυματισμό τον Αλντερβάιρελντ και στο 82’ είδαν τον πρώην παίκτη τους, Νασέρ Σαντλί να δίνει το προβάδισμα στους «μπάγκις». Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο γλίτωσε την ήττα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με γκολ του Ντέλε Άλι στο 89’ και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή.

Στα άλλα παιχνίδια, η Μπόρνμουθ διέλυσε με 6-1 την Χαλ, ενώ η Στόουκ, με δύο γκολ του Άλεν, κέρδισε με 2-0 την Σάντερλαντ του Μόγιες και την άφησε με 2 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.