Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νέα απώλεια για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Νέα απώλεια για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/10/2016 23:43
Η Ντόρτμουντ των δέκα απουσιών έμεινε στο 1-1 με την Χέρτα στο Βεστφάλεν και κινδυνεύει να πέσει κάτω από την 3η θέση. Στόκερ (50’) και Ομπαμεγιάνγκ (80’) οι σκόρερ, με δέκα τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες.

Μετά την ήττα στο Λεβερκούζεν, η Ντόρτμουντ γνώρισε νέα βαθμολογική απώλεια, μένοντας στο 1-1 με την Χέρτα στο Βεστφάλεν. Οι Βεστφαλοί κατέβηκαν με δέκα απουσίες (Σωκράτης, Γκερέιρο, Πίστσεκ, Κάστρο, Ράμος, Σούρλε, Ρόις, Μπέντερ, Ντουρμ, Σούμποτιτς) και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, κάνοντας πάντως ρεκόρ, αφού έφτασαν τα 25 εντός έδρας ματς αήττητοι.

Το πρώτο μέρος πέρασε δίχως μεγάλες φάσεις, αφού οι παίκτες της Ντόρτμουντ είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα και αδυνατούσαν να απειλήσουν την εστία της Χέρτα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές με Στόκερ και Έσβαϊν και στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο πρώτος κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από εκπληκτικό τακουνάκι του Ιμπίσεβιτς.

Ο Τούχελ πέρασε στο ματς τους Ντεμπελέ και Καγκάβα και η Ντόρτμουντ πίεσε ασφυχτικά για την ισοφάριση, κερδίζοντας πέναλτι στο 77’. Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, αλλά τρία λεπτά μετά πήρε το… αίμα του πίσω, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κοντινή προβολή, έπειτα από γύρισμα του Ντεμπελέ.

Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά το γκολ, ο Μορ αποβλήθηκε με ανόητη κόκκινη για σπρώξιμο στον Στόκερ (αποβλήθηκε και αυτός στο 90’) και η προσπάθεια της Ντόρτμουντ για την ανατροπή έμεινε ημιτελή. Οι Βεστφαλοί έφτασαν τους 13 βαθμούς και κινδυνεύουν να βρεθούν στο -6 από την Μπάγερν. Στον αντίποδα, η Χέρτα διατηρήθηκε στην 2η θέση με +1 από την Ντόρτμουντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.