Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Ήττα η Μονακό, ξέφυγε η Νις

Σαμπιονά: Ήττα η Μονακό, ξέφυγε η Νις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2016 00:23
Η Νις κέρδισε με 2-0 την Λυών στη Νίκαια και ξέφυγε με +4 στην κορυφή από την Μονακό, η οποία ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Τουλούζ και έδωσε την ευκαιρία στην Παρί Σεν Ζερμέν να την πιάσει στην 2η θέση.

Η εκπληκτική πορεία της Νις συνεχίζεται. Η ομάδα του Λουσιέν Φάβρ κέρδισε με 2-0 την Λυών στη Νίκαια και ξέφυγε με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την 2η Μονακό.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με ωραίο σουτ του Μπες και τα πάντα τελείωσαν στο 28’, με τον Φεκίρ να βλέπει απευθείας κόκκινη για εκτός φάσης χτύπημα. Η Νις είχε την υπεροχή και στο 76’ ήρθε το 2-0 με τον Σερί. Πέντε λεπτά μετά, ο Μπαλοτέλι κέρδισε πέναλτι, όμως αστόχησε στην άσπρη βούλα και το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι, η Μονακό ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Τουλούζ, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα.

Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Ζερμέν, ωστόσο δεν πέτυχαν δεύτερο γκολ και το πλήρωσαν. Στο 65’ ο Τρέχο ισοφάρισε σε 1-1 και ο Μπρέιθγουεϊτ με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (84’, 87’) διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ της Τουλούζ, που μείωσε στο -2 τη διαφορά από την 2η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.