Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δεύτερη σερί γκέλα η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δεύτερη σερί γκέλα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2016 23:38
Η Ρεάλ προηγήθηκε δύο φορές (33’ Ασένσιο, 67’ Μπενζεμά) κόντρα στην Λας Πάλμας, όμως η ομάδα των Κανάριων Νησών ισοφάρισε σε 2-2 στο «Γκραν Κανάρια» (38’ Τάνα, 85’ Αραούχο), υποχρεώνοντας την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν σε δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια.

Λίγες μέρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ (1-1), που έβαλε τέλος στο ιστορικό σερί 16 νικών, η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Λας Πάλμας στο «Γκραν Κανάρια», με αποτέλεσμα να βρεθεί μόλις στο +1 από την 2η Μπαρτσελόνα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είχε στη διάθεση του τους Πέπε, Μαρσέλο και Καζεμίρο, ωστόσο η «βασίλισσα» πήρε με το… καλημέρα τα ηνία του αγώνα, πιέζοντας ασφυχτικά για το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Στο 6’ και στο 8’ ο Βάρας αρνήθηκε το γκολ σε Κρόος και Μοράτα αντίστοιχα, ενώ στο 14’ ο Ρονάλντο δεν κατάφερε να τελειώσει καλά τη φάση μετά από γύρισμα του Μοράτα.

Ο Πορτογάλος δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, όμως η Ρεάλ κατάφερε να προηγηθεί στο 33’. Ο Νάτσο επιχείρησε διαγώνιο σουτ, ο Βάρας απόκρουσε, όμως ο Ασένσιο πήρε το ριμπάουντ και από κοντά «έγραψε» το 1-0. Η Λας Πάλμας δεν πτοήθηκε και στο 38’ κατάφερε ισοφαρίσει με σουτ του Τάνα, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή.

Η «βασίλισσα» πίεσε για να επιστρέψει στο ματς, είχε δύο καλά σουτ με τον Μπέιλ (43’, 47’) όμως τη λύση έδωσε ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος φορ μπήκε στο ματς στο 64’ (αντί του Ασένσιο) και τρία λεπτά μετά κατάφερε να σκοράρει, «γράφοντας» το 2-1 μετά από απόκρουση του Βάρας σε σουτ του Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αντικαταστάθηκε στο 72’ από τον Ζιντάν και ο ίδιος έδειξε να δυσανασχετεί για την απόφαση του προπονητή του.

Η Ρεάλ δεν απείλησε σημαντικά για ένα τρίτο γκολ και το πλήρωσε στο 85’. Ο Γκόμεθ έκανε την κεφαλιά πάσα στον Αραούχο, αυτός μπήκε στη μικρή περιοχή, επωφελήθηκε στην κόντρα που είχε με τον Κασίγια και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να πάρουν τη νίκη, όμως η κεφαλιά του Ίσκο από το ύψος του πέναλτι έφυγε άουτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.