Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Στάση Αγρίνιο για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Στάση Αγρίνιο για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2016 22:32
Ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και γνώρισε την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα. Δικαιολογημένες φωνές των «πράσινων» για γκολ του Λουντ (43’) που ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα σταμάτησε στο Αγρίνιο. Οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, πληρώνοντας την κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, τις χαμένες ευκαιρίες στην επανάληψη, καθώς και την λανθασμένη απόφαση του βοηθού να ακυρώσει γκολ του Λουντ (43’) για οφσάιντ.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό στο ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στο 2’ ο Στιλ μπλόκαρε την προβολή του Κλέσιο μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του «τριφυλλιού», ενώ στο 5’ ο Μπέργκ έμεινε ξεχασμένος από την άμυνα του Παναιτωλικού, ωστόσο το σουτ του επιχείρησε από καλή θέση, βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Τρία λεπτά μετά, ο Στιλ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τομανέ και στο 10’ ο Κυριακίδης απόκρουσε το σουτ του Λουντ.

Όσο περνούσε η ώρα, οι Αγρινιώτες στέκονταν όλο και καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας τον έλεγχο του ματς. Στο 23’ το δυνατό σουτ του Φερέιρα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Στιλ, ενώ στο 30’ ο Κλέσιο δεν κατάφερε να ευστοχήσει από κοντά, έπειτα από σέντρα του Ουάρντα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν προβληματικός, ωστόσο στο 43’ δικαιούται να φωνάζει για γκολ του Λουντ που ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ. Αυτή δεν ήταν η μόνη λανθασμένη απόφαση του βοηθού Λάμπρου, αφού στο 16’ «ανακάλυψε» οφσάιντ σε ακόμα μια προσπάθεια του Λουντ.

Οι «πράσινοι» απείλησαν με το… καλησπέρα (48’) στην επανάληψη, με τον Κούσα να απομακρύνει την τελευταία στιγμή τη σέντρα του Ιμπάρμπο. Οι φιλοξενούμενοι αύξαναν σταδιακά την απόδοση τους και στο 59’ ο Παναιτωλικός χρειάστηκε την σωτήρια επέμβαση του Τσοκάνη με το κεφάλι προ του Ιμπάρμπο.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Παναθηναϊκός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του. Ο Μέστο τροφοδότησε τον Μπεργκ, ο Κυριακίδης έδιωξε με τα πόδια και στη συνέχεια απομάκρυνε και το πλασέ του Λουντ. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Κυριακίδης είπε νέο «όχι» σε προσπάθεια του Φινλανδού, σε φάση που δημιουργήθηκε από εξαιρετική πάσα του Γουακάσο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Στραματσόνι έβγαλε τον Γκανέζο για να ρίξει στο ματς τον Βιγιαφάνες, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του. Μάλιστα, λίγο έλειψε να τους «πληγώσει» στο 67’, με τον Ροντρίγκες να διώχνει σε κόρνερ πριν ο Αργεντινός πλασάρει προ του Κυριακίδη. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Τομανέ απόκρουσε στη γραμμή την κεφαλιά του Λουντ, κρατώντας το μηδέν.

Η συνέχεια του παιχνιδιού δεν ήταν ανάλογη. Η είσοδος των Εμποκού και Ρινάλντι δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Παναιτωλικού, έχοντας πρόβλημα στην τελική πάσα. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «πράσινοι» άφησαν τους πρώτους τους βαθμούς στο Αγρίνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.