Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 6x6 η Σίτι, πεντάρα η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: 6x6 η Σίτι, πεντάρα η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2016 19:08
Με τον Αγκουέρο να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σουόνσι και έκανε το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα. Πεντάρα στη Χαλ η Λίβερπουλ (5-1), «διπλό» για Τότεναμ (2-1 την Μίντλεσμπρο).

Απτόητη συνεχίζει στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κέρδισε με 3-1 την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και έκανε το «6 στα 6» στο πρωτάθλημα, όντας μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο επέστρεψε μετά τη λήξη της τιμωρίας του και με δύο γκολ οδήγησε τους «πολίτες» στη νίκη. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με ωραίο τελείωμα, όμως η Σουόνσι απάντησε άμεσα, ισοφαρίζοντας στο 13’ με το πρώτο γκολ του Γιορέντε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι στέκονταν εξαιρετικά απέναντι στην ομάδα του Γκουαρδιόλα, όμως στο 64’ ο Χορν υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι, πιάνοντας το πρόσωπο του Ντε Μπρούιν στην περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε άσπρη βούλα και ο Αγκουέρο δεν αστόχησε, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Σίτι. Τα πάντα τελείωσαν στο 77’, με τον Στέρλινγκ να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με ωραία προσωπική ενέργεια.

Πεντάρα η Λίβερπουλ, με Σον η Τότεναμ


Πρέμιερ Λιγκ: 6x6 η Σίτι, πεντάρα η Λίβερπουλ
Από την άλλη, η Λίβερπουλ έφτασε τις τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια, διαλύοντας με 5-1 την Χαλ στο «Άνφιλντ». Η υπόθεση νίκη τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού τα τρία γκολ και η αποβολή του Ελμοχαμαντί δεν επέτρεπαν στην Χαλ να γυρίσει το ματς.

Το 1-0 πέτυχε ο Λαλάνα στο 17’, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Κουτίνιο. Οι «κόκκινοι» είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 30’ πέτυχαν δεύτερο τέρμα με εύστοχο πέναλτι του Μίλνερ μετά το χέρι του Ελμοχαμαντί, που ανάγκασε τον διαιτητή να του δείξει κόκκινη κάρτα.

Στο 36’ ο Μανέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 … ρεφάροντας για το δοκάρι που είχε τρία λεπτά νωρίτερα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) η Χαλ μείωσε σε 3-1 με τον Μέιλερ, όμως ένα λεπτό μετά ο Κουτίνιο ανέβασε το δείκτη του σκορ. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Μίλνερ στο 71’ με δεύτερο εύστοχο πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Στάριτζ δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση με 13 βαθμούς, ένα βαθμό λιγότερο από την 2η Τότεναμ. Οι «πετεινοί» πέρασαν με 2-1 από την έδρα της Μίντλεσμπρο και παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Και τα δύο γκολ για την ομάδα του Ποκετίνο σημείωσε ο Σον (7’, 23’), με την Μπόρο να μειώνει απλώς στο 65’ με τον Γκίμπσον. Στο -4 από την κορυφή οι Β. Λονδρέζοι, που την άλλη εβδομάδα υποδέχονται την Σίτι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Πρώτη ήττα για Έβερτον, επική ανατροπή η Πάλας


Το τρομερό σερί της Έβερτον στο πρωτάθλημα σταμάτησε στο Μπόρνμουθ, με την τοπική ομάδα να παίρνει τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Στάνισλας. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί «χαστούκι» για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν μετά τον εντός έδρας αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Νόριτς.

Από την άλλη, η Σάντερλαντ προηγήθηκε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Στέντιουμ Οφ Λάιτ» χάρη σε δύο γκολ του Ντεφό (39’, 60’), όμως τελικά… κατάφερε να χάσει! Λέντλει (61’), ΜακΆρθουρ (76’) και Μπεντέκε στο 90+4’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή (3-2) για τους «αετούς», αφήνοντας την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες στην τελευταία θέση με ένα βαθμό!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.