Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μοιρασιά για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, τραυματίστηκε ο Μέσι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μοιρασιά για Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, τραυματίστηκε ο Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2016 00:55
Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί προηγήθηκαν στο 41’ με τον Ράκιτιτς, ωστόσο στο 59’ έχασαν με τραυματισμό τον Μέσι και δύο λεπτά μετά ο νεοεισελθόντας Κορέα ισοφάρισε σε 1-1 για τους «ροχιμπλάνκος».

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Καμπ Νου» και αμφότερες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη γκέλα της Ρεάλ απέναντι στην Βιγιαρεάλ. Οι Καταλανοί, εκτός από δύο βαθμούς, έχασαν με τραυματισμό τους Μπουσκετς και Μέσι, με τον τελευταίο να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Η Ατλέτικο ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και δεν επέτρεπε στους παίκτες της Μπαρτσελόνα να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Όμπλακ. Αυτό όμως κράτησε μέχρι το 41ο λεπτό. Ο Ινιέστα έβγαλε την μπαλιά στην καρδιά της περιοχής και ο Ράκιτιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λύνοντας το γόρδιο δεσμό για τους «μπλαουγκράνα».

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε «στραβά» για την Μπαρτσελόνα, αφού στο 51’ έχασε με τραυματισμό τον Μπουσκέτς. Έξι λεπτά μετά, ο Λουίς Ενρίκε αναγκάστηκε να αποσύρει και τον Μέσι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και την Πέμπτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Αμέσως, ο Σιμεόνε έριξε στο ματς τους Τόρες και Κορέα, αλλαγές που αποδείχθηκαν «χρυσές» στο αμέσως επόμενο λεπτό. Στο 61’, ο Ισπανός συνεργάστηκε με τον Αργεντινό και αυτός με άψογο πλασέ, ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Οι Καταλανοί χρειάστηκαν αρκετή ώρα να ξεπεράσουν τη ψυχρολουσία, απειλώντας για πρώτη φορά στο 79’ με προσπάθεια του Νεϊμάρ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε φάουλ, ο Πικέ πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Όμπλακ. Στο 86’ το σουτ του Άλμπα κόντραρε και έφυγε κόρνερ, ενώ στο 88’ η Ατλέτικο είχε «χρυσή» ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τον Τερ Στέγκεν να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκοντίν. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Μπαρτσελόνα να μένει στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ και την Ατλέτικο να ακολουθεί με -4.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.