Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μίλικ η Νάπολι, «πλήγωσε» την Μπενφίκα ο Ταλίσκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μίλικ η Νάπολι, «πλήγωσε» την Μπενφίκα ο Ταλίσκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2016 01:00
Με δύο κεφαλιές του Μίλικ η Νάπολι νίκησε με ανατροπή (2-1) την Ντιναμό στο Κίεβο, ενώ η Μπεσίκτας με τρομερό φάουλ του Ταλίσκα στο 90+3’ πήρε ισοπαλία (1-1) από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ανήκει στους Πορτογάλους!

Με πρωταγωνιστή τον Μίλικ, η Νάπολι κέρδισε με 2-1 την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία και ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 26’ με εξαιρετικό γυριστό σουτ του Γκαρμάς, όμως οι «παρτενοπέι» έφεραν… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο.

Στο 36’ ο Μίλικ σκόραρε με κεφαλιά για το 1-1 και ο Πολωνός ολοκλήρωσε με τον ίδιο τρόπο την ανατροπή στο 45+2’, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

«Πλήγωσε» την Μπενφίκα ο Ταλίσκα


Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μίλικ η Νάπολι, «πλήγωσε» την Μπενφίκα ο Ταλίσκα
Στο άλλο παιχνίδι, η Μπεσίκτας απέδρασε με σπουδαίο βαθμό (1-1) από την έδρα της Μπενφίκα χάρη σε γκολ του Ταλίσκα, ο οποίος αγωνίζεται στους Τούρκους με τη μορφή δανεισμού από τους «αετούς».

Η Μπενφίκα δεν είχε στη διάθεση της τους Μήτρογλου, Ζόνας και Ραούλ Χιμένες, ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στο 12ο λεπτό με το παρθενικό γκολ του Φράνκο Σέρβι στη διοργάνωση.

Οι «αετοί» κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, ώσπου στο 90+3’ ο Ταλίσκα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, «πληγώνοντας» την ομάδα που έχει τα δικαιώματα του!

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Νάπολι 3
2. Μπεσίκτας 1
3. Μπενφίκα 1
4. Ντιναμό Κιέβου 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.