Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά για Παρί και Άρσεναλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μοιρασιά για Παρί και Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2016 00:03
Η Παρί προηγήθηκε από το 1ο λεπτό κόντρα στην Άρσεναλ (1' Καβάνι), έχασε μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και τελικά οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το Παρίσι χάρη στο γκολ του Αλέξις (77’).

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Παρίσι και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αφήνει ευχαριστημένους τους Παριζιάνους, που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» η νίκη και τελικά το πλήρωσαν με δύο χαμένους βαθμούς.

Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, η οποία κατάφερε να προηγηθεί από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Οριέ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καβάνι με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Ο Ουρουγουανός φορ κατάφερε να χριστεί από νωρίς σκόρερ, ωστόσο στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μοιραίο των γηπεδούχων, σπαταλώντας μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Μια από αυτές ήταν στο 33’, με τον φορ της Παρί να αστοχεί σε κενή εστία μετά από αδράνεια στην άμυνα των «κανονιέρηδων».

Η Άρσεναλ δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των γηπεδούχων και στο 68’ χρειάστηκε η επέμβαση του Οσπίνα σε τετ-α-τετ με τον Οριέ για να μείνει το 1-0. Ένα λεπτό μετά, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων υπέπεσαν σε νέο λάθος, όμως ο Οσπίνα είπε νέο «όχι» σε τετ-α-τετ με τον Καβάνι. Στο 72’ ο Κολομβιανός γκολκίπερ προχώρησε σε νέα μεγάλη επέμβαση, διώχνοντας με το ένα χέρι το κοντινό σουτ του Ντι Μαρία.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ γλίτωσε το γκολ και στο 77’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα. Ο Αρεόλα είπε «όχι» σε σουτ του Ιβόμπι, όμως ο Σάντσες πήρε το ριμπάουντ και με τρομερό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 81’ η Παρί θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως ο Οσπίνα νίκησε σε τετ-α-τετ ξανά τον Καβάνι, κρατώντας το 1-1. Μάλιστα, δύο λεπτά μετά, η Άρσεναλ θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως ο Αρεόλα έδιωξε σωτήρια το κοντινό πλασέ του Ιβόμπι.

Στο 90+3’ ο διαιτητής απέβαλε τους Ζιρού και Βεράτι μετά από κάποια «γαλλικά» που αντάλλαξαν οι δύο άσοι και δύο λεπτά μετά, ο Μαρκίνιος δεν κατάφερε να πιάσει την κοντινή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στην Βασιλεία και την Λουντογκόρετς στην Ελβετία. Οι Βούλγαροι κατάφεραν να προηγηθούν στο 45’ με τρομερή ενέργεια και τελείωμα από τον Βραζιλιάνο Καφού, όμως η Βασιλεία ισοφάρισε στο 80’ με τον Στέφεν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Στογιάνοφ.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:


1. Παρί Σεν Ζερμέν 1
2. Άρσεναλ 1
3. Βασιλεία 1
4. Λουντογκόρετς 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.