Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπαρτσελόνα έριξε 7αρα στην Σέλτικ, αναβλήθηκε το Σίτι-Γκλάντμπαχ

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπαρτσελόνα έριξε 7αρα στην Σέλτικ, αναβλήθηκε το Σίτι-Γκλάντμπαχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2016 23:43
Με τον Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Νεϊμάρ να κάνει «καρέ» στις ασίστ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-0 την Σέλτικ στο Καμπ Νου και ξεκίνησε με εκκωφαντικό τρόπο την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναβλήθηκε λόγω βροχής το Μάντσεστερ Σίτι-Γκλάντμπαχ.

Η Σέλτικ πλήρωσε τα σπασμένα από την ήττα-σοκ της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αλαβές. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν επίδειξη δύναμης, διαλύοντας με 7-0 τους «καθολικούς» στο «Καμπ Νου».

Μόλις στο 3’ ο Νεϊμάρ έδωσε στον Μέσι και ο Αργεντινός με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 1-0, βάζοντας με το… καλημέρα μπροστά στο σκορ την Μπαρτσελόνα. Η Σέλτικ θα μπορούσε να φέρει το σκορ στα ίσια στο 24’, όμως ο Ντεμπελέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Τερ Στέγκεν από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Οι Καταλανοί γλίτωσαν το 1-1 και τέσσερα λεπτά μετά ο Μέσι «έγραψε» το 2-0, ύστερα από νέα συνεργασία με τον Νεϊμάρ. Στο δεύτερο μέρος, ο Βραζιλιάνος ανέλαβε και ρόλο εκτελεστή, αφού στο 50’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 59’, ο Ινιέστα «έγραψε» το 4-0 με δυνατό σουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μέσι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ μετά από γύρισμα του Σουάρες. Αυτό ήταν το 40ο χατ-τρικ του Μέσι και το 6ο του στο Τσάμπιονς Λιγκ, περνώντας μόνος πρώτος στη σχετική κατηγορία. Παράλληλα έφτασε συνολικά τα 49 γκολ στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ρονάλντο.

Η Σέλτικ είχε παραδοθεί ολοληρωτικά στις ορέξεις των «μπλαουγκράνα» και στο 75’ δέχτηκε και έκτο γκολ. Ο Νεϊμάρ έβγαλε την 4η ασίστ του και ο Σουάρες με πανέμορφη εκτέλεση, «έγραψε» το 6-0! Δύο λεπτά πριν το φινάλε, ο Ουρουγουανός πέτυχε και δεύτερο γκολ, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα της νίκης για τους Καταλανούς.

Αναβλήθηκε το Σίτι-Γκλάντμπαχ


Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπαρτσελόνα έριξε 7αρα στην Σέλτικ, αναβλήθηκε το Σίτι-Γκλάντμπαχ
Από την άλλη, το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ αναβλήθηκε εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης στο Μάντσεστερ.

Μετά από απόφαση των δύο ομάδων, το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/9) και ώρα 21:45 Ελλάδος.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Μπαρτσελόνα 3 (7-0)
2. Μάντσεστερ Σίτι 0
3. Γκλάντμπαχ 0
4. Σέλτικ 0 (0-7)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.