Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Μοιρασιά για Ελβετία και Ρουμανία

Euro 2016: Μοιρασιά για Ελβετία και Ρουμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2016 21:01
Ελβετία και Ρουμανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» και αμφότερες ελπίζουν σε πρόκριση στους «16». Στάνκου (18’ πεν.) και Μεχμέντι (56’) οι σκόρερ.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Ελβετίας με την Ρουμανία στο Παρίσι. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και έτσι αμφότερες ελπίζουν σε πρόκριση στους «16».

Οι Ρουμάνοι κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού με πέναλτι του Στάνκου (18’), ενώ είχαν δοκάρι με τον Σαπουνάρου για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους. Οι Ελβετοί είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να σκοράρουν και στο 56’ ο Μεχμέντι ισοφάρισε σε 1-1 με τρομερό σουτ-«κεραυνό».

Στα εναπομείναντα λεπτά, καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα και το τελικό 1-1 αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά όσον αφορά τα δύο εισιτήρια για τα νοκ-άουτ.

Το ματς:


Euro 2016: Μοιρασιά για Ελβετία και Ρουμανία
Η Ελβετία ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς και στο 7’ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Σεφέροβιτς απέφυγε τον Κίρικες, όμως παρότι ολομόναχος σούταρε άουτ! Δέκα λεπτά μετά, ο επιθετικός της Άιντραχτ συνέχισε το αρνητικό σερί των χαμένων ευκαιριών, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ταταρουσάνου.

Η Ρουμανία είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο, όμως στο 18’ κατάφερε να προηγηθεί από το… πουθενά. Ο Λίχτσταϊνερ τράβηξε από την φανέλα τον Κιπτσίου, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Στάνκου το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 1-0 για τους Βαλκάνιους.

Το παιχνίδι απέκτησε εντυπωσιακό ρυθμό και οι εκατέρωθεν ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Στο 20’ ο Ταταρουσάνου έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Σαρ (θα μιλούσαμε για το γκολ της διοργάνωσης) και πέντε λεπτά μετά ο Κιπτσίου βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 28’ η Ρουμανία «άγγιξε» εκ νέου το δεύτερο γκολ, έχοντας δοκάρι με τον Σαπουνάρου και δέκα λεπτά μετά η κεφαλιά του Τζεμαιλί πέρασε ελάχιστα άουτ, στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου πρώτους.

Παρότι μπροστά στο σκορ, η Ρουμανία μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη, πιέζοντας για το 2-0. Η Ελβετία γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις το γκολ και στο 57’ κατάφερε να ισοφαρίσει κόντρα στη ροή χάρη σε σουτ-«κεραυνό» του Μεχμέντι.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι δύο ομάδες έψαξαν το νικητήριο γκολ, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 68’ η κεφαλιά του Εμπολό πέρασε άουτ και στο 70’ ο Ζόμερ απόκρουσε το απευθείας φάουλ του Τόρζε, στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όσον αφορά τις δύο πρώτες θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.