Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Φουστέρ

Δεν συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Φουστέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2016 14:50
Έπειτα από έξι χρόνια, ο Νταβίντ Φουστέρ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Μέσω ανακοίνωσης, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε την απόφαση της να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του Ισπανού άσου, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Φουστέρ. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό άσο, ο οποίος αποχωρεί μετά από έξι χρόνια προσφοράς στους Πειραιώτες.

Ο 34χρονος αποκτήθηκε το 2010, μετά από εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε και σε έξι χρόνια κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα. Από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, αποτέλεσε πιστό υπηρέτη του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια, σημειώνοντας συνολικά 168 συμμετοχές (45 γκολ, 26 ασίστ).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Φουστέρ και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο. Υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια, σαν καλός στρατιώτης, την ερυθρόλευκη σημαία και τίμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας μας. Οι ευχές μας για επιτυχία στη συνέχεια της ζωής και της καριέρας του θα τον συνοδεύουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.