Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Λύτρωση στο 90+2’ για Αγγλία (video)

Euro 2016: Λύτρωση στο 90+2’ για Αγγλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2016 17:58
Η Ουαλία προηγήθηκε κόντρα στην Αγγλία με απευθείας φάουλ του Μπέιλ (42’), όμως τα «τρία λιοντάρια», με γκολ των Βάρντι (56’) και Στάριτζ (90+2’), έφεραν… τούμπα το ματς (2-1), πήραν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση και ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου.

Η Αγγλία βρέθηκε πολύ κοντά σε δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια, αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να πανηγυρίσει! Με γκολ του Στάριτζ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, τα «τρία λιοντάρια» κέρδισαν με ανατροπή (2-1) την Ουαλία στο βρετανικό ντέρμπι του 2ου ομίλου και ανέβηκαν στην κορυφή του γκρουπ με 4 βαθμούς.

Οι Ουαλοί πήραν το προβάδισμα στο 42’ με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάρεθ Μπέιλ, όμως οι «χρυσές» αλλαγές του Χότζον γύρισαν το σκορ. Στο 56’ ο Βάρντι ισοφάρισε από κοντά σε 1-1 και στις καθυστερήσεις ο Στάριτζ ολοκλήρωσε την ανατροπή, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Το ματς:


Euro 2016: Λύτρωση στο 90+2’ για Αγγλία (video)
Η Αγγλία είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 7ο λεπτό, όταν μετά από φανταστική σέντρα του Λαλάνα, ο Στέρλινγκ δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν και η μοναδική μεγάλη ευκαιρία για τα «τρία λιοντάρια» στο πρώτο μέρος.

Οι Άγγλοι είχαν συντριπτικά ποσοστά κατοχής, όμως αδυνατούσαν να διασπάσουν την ουαλική άμυνα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κυλά χωρίς αξιόλογες φάσεις. Βέβαια, στο 32’ η Αγγλία δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι σε χέρι του Ντέιβις στην περιοχή.

Η Ουαλία δεν είχε απειλήσει την εστία του Χαρτ αλλά χρειάστηκε μια φάση για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 42’ ο Μπέιλ εκτέλεσε φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Χαρτ δεν αντέδρασε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. 2x2 για τον Μπέιλ, ο οποίος είχε σκοράρει με τον ίδιο τρόπο και στην πρεμιέρα με τη Σλοβακία.

Στο δεύτερο μέρος ο Χότζον διόρθωσε τις «ανορθογραφίες» της βασικής ενδεκάδας, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Βάρντι και Στάριτζ αντί των Κέιν και Στέρλινγκ. Οι δύο αλλαγές αποδείχθηκαν «χρυσές» από το ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 56’ ο Στάριτζ έκανε τη σέντρα, ο Γουίλιαμς έστειλε τη μπάλα άθελά του προς τον Βάρντι και ο φορ της Λέστερ ισοφάρισε σε 1-1.

Η Αγγλία είχε την υπεροχή και έψαχνε το νικητήριο γκολ, όμως δυσκολεύονταν να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Ουαλίας, που είχε περιοριστεί σε αμυντικό ρόλο. Όλο το σκηνικό είχε μεταφερθεί στην εστία των «δράκων», όμως οι Άγγλοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Όλα έδειχναν ισοπαλία, ωστόσο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στάριτζ σκόραρε με κοντινό πλασέ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Αγγλία 4 (3-2)
2. Ουαλία 3 (3-3)
3. Σλοβακία 3 (3-3)
4. Ρωσία 1 (2-3)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.