Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Σεβίλλη, Σαχτάρ και Βιγιαρεάλ

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Σεβίλλη, Σαχτάρ και Βιγιαρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2016 00:39
Η Σεβίλλη κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπιλμπάο στον ισπανικό εμφύλιο του «Σαν Μαμές» και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Νίκες με το ίδιο σκορ για Σαχτάρ (2-1 τη Μπράγκα εκτός) και Βιγιαρεάλ (2-1 τη Σπάρτα Πράγας εντός).

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ έκανε η Σεβίλλη. Η κάτοχος του τροπαίου κέρδισε με 2-1 την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και πλέον καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα στην έδρα της.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ με τον Αντούριθ στο 48' ύστερα από σέντρα του Μουνιαΐν, με τον Ισπανό επιθετικό να πετυχαίνει το 9ο γκολ του στη διοργάνωση. Η απάντηση της Σεβίλλη ήταν άμεση, με τον Μπανέγα να εκτελεί κόρνερ στο 56' και τον Κολοντζιεϊτσάκ να ισοφαρίζει σε 1-1. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 82’ ο Ιμπόρα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για τη Σεβίλλη.

Προβάδισμα για Σαχτάρ και Βιγιαρεάλ


Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Σεβίλλη, Σαχτάρ και Βιγιαρεάλ
Άλμα πρόκρισης έκανε και η Σαχτάρ, η οποία πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπράγκα.

Οι Ουκρανοί πήραν το προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με βολέ του Ρακίτσκι, ενώ στο 75’ ο Φερέιρα «έγραψε» το 2-1 για την ομάδα του Λουτσέσκου. Το μόνο που κατάφερε η Μπράγκα, ήταν να μειώσει στο 89’ με γκολ του Εντουάρντο, μένοντας ζωντανή ενόψει της ρεβάνς.

Νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Βιγιαρεάλ, η οποία κέρδισε με 2-1 την Σπάρτα Πράγας στο «Μαδριγάλ».

Οι Ισπανοί άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό του αγώνα χάρη σε δώρο του Μπίτσικ. Ο γκολκίπερ των Τσέχων, σε προσπάθεια του να διώξει, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μπακαμπού και ο Κογκολέζος την έστειλε κατευθείαν στα δίχτυα για το 1-0.

Η απάντηση για την Σπάρτα ήρθε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45+4') με τον Μπράμπετς, όμως η Βιγιαρεάλ πήρε τη νίκη χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Μακαμπού (63’).






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.