Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Μανωλά στη Ρόμα

Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Μανωλά στη ΡόμαΤις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα διέρρευσε το Football Leaks. Διαβάστε πόσα εισέπραξε και πόσα ακόμη μπορεί να εισπράξει ο Ολυμπιακός.

Σε αποκαλύψεις για το συμβόλαιο του Ολυμπιακού με την Ρόμα κατά την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά προχώρησε το «Football Leaks».

Σύμφωνα με αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν αρχικά στα ταμεία τους το ποσό των 6.5 εκατ. ευρώ, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμη μπόνους της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής είχε 20+ συμμετοχές πέρσι και φέτος.

Μάλιστα, εφόσον ο Έλληνας αμυντικός μείνει και του χρόνου στη Ρόμα, ο Ολυμπιακός θα εισπράξει άλλα 6,5 εκατ. ευρώ ως δεύτερο μέρος της συμφωνίας. Ωστόσο, το καλύτερο «ερυθρόλευκο» σενάριο είναι αυτό της μεταγραφής του.

Συγκεκριμένα, αν το ποσό που λάβει η Ρόμα ως αντάλλαγμα είναι μέχρι 13 εκατ. ευρώ, τότε ο Ολυμπιακός θα εισπράξει 6.5 εκατομμύρια ευρώ από αυτά. Εφόσον όμως το ποσό είναι μεγαλύτερο, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα βάλουν στα ταμεία τους το 50% του ποσού της μεταγραφής.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός διατηρεί το 50% των οικονομικών δικαιωμάτων του Έλληνα αμυντικού μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2016. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο Μανωλάς αποχωρήσει από την Ρόμα, από τις 2 Σεπτεμβρίου και έπειτα, η Ρόμα δεν θα δώσει το 50% στην πειραϊκή ΠΑΕ.Ομάδα που αφορά: ΡΟΜΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: