Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έμεινε ζωντανή η Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: Έμεινε ζωντανή η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2016 23:53
Η Μπάγερν προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο Τορίνο με γκολ των Μίλερ (43’) και Ρόμπεν (55’), όμως η Γιουβέντους έβγαλε ψυχή και έφερε το σκορ στα ίσα (2-2) με Ντιμπάλα (63’) και Στουράρο (76’), μένοντας ζωντανή ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Γιουβέντους και Μπάγερν ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στο Τορίνο, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το ποια ομάδα θα προκριθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λικ ενόψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που έχει πλέον το πλεονέκτημα πρόκρισης, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Μίλερ (43’) και Ρόμπεν (55’), όμως η «Γηραιά Κυρία» έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με σκόρερ τους Ντιμπάλα (63’) και Στουράρο (76’).

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Έμεινε ζωντανή η Γιουβέντους
Η Μπάγερν ανέλαβε τα ηνία από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 4’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με δυνατό σουτ του Βιδάλ, αναγκάζοντας τον Μπουφόν σε απόκρουση. Με εξαίρεση ένα σουτ του Μάντζουκιτς στο 11’, η Γιουβέντους δεν απείλησε τους Βαυαρούς, οι οποίοι επέβαλαν πλήρως την κυριαρχία τους στο πρώτο μέρος.

Στο 13’ ο Μίλερ κατάφερε να αστοχήσει από τα δύο μέτρα, με τον Μπουφόν εξουδετερωμένο, ενώ στο 23’ το σουτ του Ρομπέν έφυγε πάνω από την εστία. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα «σφυροκοπούσε» τους γηπεδούχους και στο 31’ απείλησε ξανά με σουτ του Μπερνάτ, το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο Μπουφόν.

Η πίεση της Μπάγερν απέδωσε καρπούς στο φινάλε του πρώτου μέρους (43’), με τον Μίλερ να παίρνει το… αίμα του πίσω για τη χαμένη ευκαιρία στο ξεκίνημα του ματς. Ο Κόστα έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Μπαρτζάλι έδιωξε άσχημα και η μπάλα στρώθηκε στον Μίλερ, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Μπουφόν για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική, όμως στο 55’ η Μπάγερν πέτυχε δεύτερο τέρμα. Μετά από αντεπίθεση, ο Λεβαντόφσκι βρήκε τον Ρόμπεν και αυτός με την χαρακτηριστική του κίνηση, απέφυγε δύο αντιπάλους πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ωστόσο, η «Γηραιά Κυρία» ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει και στο 63’ επέστρεψε στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 με όμορφο πλασέ του Ντιμπάλα. Την ασίστ έδωσε ο πρώην Βαυαρός, Μάντζουκιτς, ο οποίος λίγο μετά το γκολ πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον Λεβαντόφσκι…

Το μομέντουμ άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν διπλή ευκαιρία στο 67’ για να φέρουν το ματς στα ίσα. Μετά από πάσα του Μάντζουκιτς, ο Κουαδράδο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Νόιερ. Στη συνέχεια της φάσης ο Πογκμπά βρήκε χώρο για σουτ, το οποίο πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Γερμανών.

Στο 75’ ο Αλέγκρι έριξε στο ματς τον Μοράτα και ένα λεπτό μετά ο Ισπανός έδωσε την ασίστ για το 2-2 της Γιουβέντους! Ο Μάντζουκιτς έδωσε στον Μοράτα, αυτός βρήκε με κεφαλιά τον Στουράρο και ο Ιταλός με ωραίο τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το σκορ στα ίσα. Οι γηπεδούχοι δεν έμειναν εκεί και έψαξαν την ολική ανατροπή, όμως το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπάγερν έφυγε με το προβάδισμα από το Τορίνο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.