Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Μίλαν στέρησε στη Νάπολι την κορυφή

Σέριε Α: Η Μίλαν στέρησε στη Νάπολι την κορυφή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2016 00:47
Την ευκαιρία να περάσει ξανά στην κορυφή της Σέριε Α έχασε η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Μίλαν στο «Σαν Πάολο», με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Ινσίνιε (39’) και Μποναβεντούρα (44’) οι σκόρερ.

Η γκέλα της Γιουβέντους στην Μπολόνια (0-0) πέρασε ανεκμετάλλευτη από την Νάπολι, η οποία δεν κατάφερε να ανέβει ξανά στην κορυφή. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μίλαν στο «Σαν Πάολο», αποτέλεσμα που διατήρησε τη «Γηραιά Κυρία» στην πρώτη θέση της Σέριε Α.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, το οποίο πέτυχαν τελικά στο 39’ με αρκετή δόση τύχης. Ο Ινσίνιε επιχείρησε μακρινό σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Αμπάτε, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στη γωνία του Ντοναρούμα.

Η απάντηση της Μίλαν ήρθε άμεσα, καθώς στο 44’ ο Μποναβεντούρα εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη απομάκρυνση του Κουλιμπαλί και ισοφάρισε σε 1-1, νικώντας με κοντινό πλασέ τον Ρέινα.

Στο δεύτερο μέρος η Νάπολι προσπάθησε να ξαναπάρει το προβάδισμα και στο 67’ είχε δοκάρι με κοντινό πλασέ του Μέρτενς. Η επόμενη μεγάλη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 82’, με τον Ιγκουαϊν να στέλνει τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια. Τρία λεπτά μετά η Μίλαν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει αυτή το προβάδισμα, με τον Νιάνγκ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Η Νάπολι γλίτωσε το γκολ σ’ αυτή τη φάση και στις καθυστερήσεις ο Ελ Καντούρι βρέθηκε αφύλαχτος σε θέση βολής, όμως δεν έκανε καλό τελείωμα και ο Ντοναρούμα μπλόκαρε τη μπάλα, κρατώντας το 1-1 μέχρι το φινάλε. Με το βαθμό της ισοπαλίας, οι «παρτενοπέι» διατηρήθηκαν στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, ενώ οι «ροσονέρι» βρίσκονται στο -4 από την 5η Ίντερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.