Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τα έκανε… μούσκεμα ο Μπαρόχα

Σούπερ Λιγκ: Τα έκανε… μούσκεμα ο Μπαρόχα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2016 21:33
Η ΑΕΚ προηγήθηκε στη… λίμνη του «Καυτανζογλείου» με το παρθενικό γκολ του Πέκχαρντ (73’), όμως το τραγικό λάθος του Μπαρόχα στο 79’ επέτρεψε στον Ηρακλή να ισοφαρίσει σε 1-1 χάρη σε τέρμα του Ζιαμπάρη.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΚ στο βροχερό «Καυτανζόγλειο». Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που χαρακτηρίστηκε δίκαιο και από τους δύο προπονητές. Ο αγωνιστικός χώρος στο Καυτανζόγλειο θύμιζε… λίμνη και δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος.

Όταν η βροχή σταμάτησε στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 73’ με το παρθενικό γκολ του Πέκχαρντ, όμως στο 79’ ο Ζιαμπάρης ισοφάρισε σε 1-1 με ευγενική χορηγία του Μπαρόχα, ο οποίος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Σούπερ Λιγκ: Τα έκανε… μούσκεμα ο Μπαρόχα
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 5', με τον Μοντέιρο να κάνει ένα μακρινό σουτ και τον Μπαρόχα να αποκρούσει στη δεξιά γωνία του. Πέντε λεπτά μετά, η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βέλλιου πάνω στον Πέκχαρτ (10’), όμως ο Σπάθας έδειξε «παίζεται» Στο 21’ ήρθε η πρώτη ευκαιρία της «Ένωσης», με τον Μπαρμπόσα να επιχειρεί με μακρινό σουτ, όμως ο Περνίς ήταν σε ετοιμότητα.

Αυτές ήταν οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις στο πρώτο μέρος, καθώς η βροχή και ο κακός αγωνιστικό χώρο δυσκόλεψε πάρα πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Αντίθετα, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Ηρακλή, με τον Μπαρτολίνι να πιάνει την κεφαλιά (47’) στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Μπαρόχα.

Ο «Γηραιός» μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 52’ είχε τρομερή ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα. Ο Βέλλιος επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Μπαρόχα μπλόκαρε σωτήρια, κρατώντας το 0-0.

Σούπερ Λιγκ: Τα έκανε… μούσκεμα ο Μπαρόχα
Δύο λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητή να αποβάλει τον Βάργκας για σκληρό μαρκάρισμα του Μοντέιρο. Οι δύο άσοι μονομάχησαν για την μπάλα, ο Σπάθας δεν σφύριξε φάουλ σε τάκλιν του Μοντέιρο στον Βάργκας και στη συνέχεια της φάσης, ο Βενεζουελάνος έκανε ένα καθυστερημένο τάκλιν με τα δύο πόδια πάνω στον παίκτη του Ηρακλή, γλιτώνοντας με κίτρινη.

Με εξαίρεση ένα μακρινό άστοχο σουτ του Μάνταλου στο 62’, η ΑΕΚ δεν είχε απειλήσει την εστία του Ηρακλή στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, οι παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 72’ με το παρθενικό τέρμα του Πέκχαρντ με τα «κιτρινόμαυρα». Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Άρθο πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα βρήκε πάνω στον Βέλλιο και κατέληξε στον Πέκχαρτ, ο οποίος σκόραρε με κοντινή κεφαλιά για το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το προβάδισμα της ΑΕΚ δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 79’ ο Ηρακλής έφερε το σκορ στα ίσα, χάρη στο τραγικό λάθος του Μπαρόχα. Μετά από φάση διαρκείας, ο Ζιαμπάρης έκανε το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του γκολκίπερ της «Ένωσης» και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1!

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 84’, όταν μετά από κόρνερ, ο Πέκχαρτ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Έξι λεπτά μετά, ο Βέλλιος κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως ο Κολοβέτσιος τον πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό, μια αγωνιστική μετά τις μεγάλες νίκες τους απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.