Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολη νίκη για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2016 19:32
Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κόντρα στην μαχητική Λας Πάλμας, ωστόσο κατάφερε να φύγει με τη νίκη (2-1) από το «Γκαν Κανάρια», ξεφεύγοντας με +9 από τη δεύτερη θέση της Πριμέρα.

Την 8η σερί νίκη της στο ισπανικό πρωτάθλημα πήρε η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε δύσκολα με 2-1 στην έδρα της Λάς Πάλμας και ξέφυγε προσωρινά με +9 από την 2η Ατλέτικο.

Οι «μπλαουγκράνα» πήραν από νωρίς το προβάδισμα, καθώς στο 6’ ο Άλμπα έδωσε στον Σουάρες και ο Ουρουγουανός σκόραρε με κοντινό πλασέ, φτάνοντας τα 25 γκολ στην Πριμέρα και τα 41 φέτος σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Η Λας Πάλμας δεν πτοήθηκε και στο 10’ έφερε το σκορ στα ίσα με ένα τρομερό γκολ. Ο Βιέρα έδωσε πάσα με… τακουνάκι στον Ουίλιαν Ζοζέ και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μπράβο για το 1-1.

Η Μπαρτσελόνα είχε ευκαιρίες για να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως ο Μέσι αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 15’ και η κεφαλιά του Σουάρες στο 27’ πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κατάφερε τελικά να βρει δεύτερο γκολ στο 39’, το οποίο όμως ξεκινάει με τον Σουάρες σε θέση οφσάιντ. Ο Ουρουγουανός έδωσε στον Μέσι, αυτός δεν κατάφερε να νικήσει τον Βάρας, όμως ο Νεϊμάρ πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 2-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Βάρας αρνήθηκε ένα δεύτερο γκολ στον Σουάρες και η συνέχεια άνηκε στην Λας Πάλμας. Οι νεοφώτιστοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, έχοντας την πρώτη ευκαιρία τους στο 60’. Ο Μπράβο απόκρουσε το σουτ του Βιέρα και στη συνέχεια της φάσης ο Γουίλιαν δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά. Ακολούθησαν τρία επικίνδυνα σουτ του Αραούχο (78’, 84’, 90’), με το 2-1 όμως να μένει μέχρι το φινάλε και την Μπαρτσελόνα να φεύγει με τη νίκη από τα Κανάρια νησιά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.