Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Το γύρισε με Μίλερ η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Το γύρισε με Μίλερ η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2016 19:50
Η Ντάρμσταντ προηγήθηκε στην έδρα της Μπάγερν, όμως οι Βαυαροί έκαναν την ανατροπή (3-1) χάρη σε δύο γκολ του Μίλερ (το ένα γκολάρα) και ένα του Λεβαντόφσκι.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Γιουβέντους στο Τορίνο, η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 την Ντάρμσαντ στο Μόναχο και πήρε ακόμα μια νίκη στην Μπουντεσλίγκα, ξεφεύγοντας προσωρινά με +11 από την 2η Ντόρτμουντ.

Οι Βαυαροί έχασαν ένα… κάρο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και το πλήρωσαν με το 0-1 στο 26’. Ο Τάσκι έχασε δύο φορές στην ίδια φάση τον Βάγκνερ και ο τελευταίος με κεφαλιά-ψαράκι έδωσε το προβάδισμα στην Ντάρμσταντ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πίεσε ασφυχτικά για την ανατροπή και τα κατάφερε με τον εξαιρετικό Τόμας Μίλερ. Στο 49’, μετά από σέντρα του Ραφίνια, ο Γερμανός κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Μπάγερν απείλησε αρκετές φορές την εστία της Ντάρμασταντ και στο 71’ έφτασε στην ανατροπή με ένα μαγικό γκολ του Μίλερ. Μετά από σέντρα του Βιδάλ, ο Γερμανός έκανε το κοντρόλ και όντας πλάτη στην εστία, έπιασε ένα τρομερό γυριστό, στέλνοντας τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Ντάρμσταντ.

Το τελικό 3-1 πέτυχε ο Λεβαντόφσκι στο 84’, έπειτα από ασίστ του Ριμπερί, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.