Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Βαλβέρδε κέρδισε τον Μίτσελ, «άσφαιρη» η Λίβερπουλ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Βαλβέρδε κέρδισε τον Μίτσελ, «άσφαιρη» η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2016 00:15
Με απίστευτη γκολάρα του Αντούριθ, η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε με 1-0 την Μαρσέιγ του Μίτσελ στη Μασσαλία και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. «Κόλλησε» στη Γερμανία η Λίβερπουλ, 0-0 με Άουγκσμπουργκ.

Δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού (Βαλβέρδε, Μίτσελ) τέθηκαν αντιμέτωποι στη Μασσαλία, με τη Μπιλμπάο να παίρνει τη νίκη (1-0) κόντρα στην Μαρσέιγ και να κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Βάσκοι πήραν το προβάδισμα στο 54’ χάρη σε απίστευτο γκολ του Αντούριθ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ στην κίνηση από τα 30 μέτρα! Η Μαρσέιγ προσπάθησε να απαντήσει, είχε δοκάρι στο 84’ για το 1-1 (δοκάρι είχε και η Μπιλμπάο), όμως το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων έμεινε μέχρι το φινάλε.

«Άσφαιρη» η Λίβερπουλ


Γιουρόπα Λιγκ: Ο Βαλβέρδε κέρδισε τον Μίτσελ, «άσφαιρη» η Λίβερπουλ (video)
Η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 με την Άουγκσμπουρκ στην Γερμανία και πλέον καλείται να «σφραγίσει» την πρόκριση στη ρεβάνς του «Άνφιλντ».

Στην επιστροφή του Κλοπ στην Γερμανία, οι «κόκκινοι» είχαν την υπεροχή, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ, με τον Στάριτζ να είχε τη σημαντικότερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο 54’, όταν αστόχησε μόνος του από τα δύο μέτρα!

Οι γηπεδούχοι, που είχαν βασικό τον Κώστα Σταφυλίδη (έπαιξε σ’ όλο το ματς), είχαν και αυτοί καλές στιγμές για να σκοράρουν, με κορυφαία το δοκάρι του Γουόν (πρώην παίκτης του Κλοπ στην Ντόρτμουντ) στο 85’. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Άνφιλντ».

Ισόπαλο 0-0 έληξε και το ματς της Σαχτάρ με την Σάλκε στην Ουκρανία, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν δικαιολογημένα για πέναλτι στο 75’ μετά από χέρι Ουκρανού σε εκτέλεση έμμεσου. Από την άλλη, η Σπάρτα Πράγας κέρδισε με 1-0 την Κράσνονταρ στην Τσεχία και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στους «16».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.