Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη-μισή πρόκριση για Βόλφσμπουργκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη-μισή πρόκριση για Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2016 00:12
Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε με 3-0 στην έδρα της Γάνδης, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και μείωσαν σε 3-2, μένοντας ζωντανοί στη μάχη για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βόλφσμπουργκ και Γάνδη έδωσαν για πρώτη φορά παιχνίδι σε νοκ-άουτ φάση Τσάμπιονς Λιγκ, προσφέροντας πέντε γκολ. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με 3-0 στην «Τζελάμκο Αρίνα», όμως η Γάνδη έπαιξε με ψυχή και κατάφερε να μειώσει σε 3-2, σκορ που της δίνει τη δυνατότητα να ψάξει το θαύμα στη ρεβάνς.

Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν χωρίς βασικό σέντερ φορ, όμως είχαν σε μεγάλη μέρα τον Τζούλιαν Ντράξλερ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (44’, 54’). Ο Κρούζε πέτυχε τρίτο τέρμα στο 60’, είχε δοκάρι στο 62’, όμως η Γάνδη κατάφερε τελικά να μειώσει σε 3-2 με Κουμς (80’) και Κουλιμπαλί (89’).

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη-μισή πρόκριση για Βόλφσμπουργκ
Η Βόλφσμπουργκ ταξίδεψε στο Βέλγιο με σημαντικές απουσίες (Μπενάλιο, Γκιλαβογκί, Καλιγκιούρι, Νάλντο, Ντοστ), ενώ ο Χέκινγκ άφησε εκτός και τον Μπέντνερ, επιλέγοντας αρχικό σχήμα με Κρούζε και Βιεϊρίνια.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος και μέχρι το 15’ είχαν τρία άστοχα σουτ με Ντράξλερ (5’), Άρνολντ (13’) και Τρας (15’). Στο 23’ ο γκολκίπερ της Γάνδης μπλόκαρε το σουτ του Άρνολντ και δύο λεπτά μετά ο Μίτροβιτς «φλέρταρε» με αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από την εστία της ομάδας του.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, όμως η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να σκοράρει πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Μετά από ωραίο 1-2 του Βιεϊρίνια με τον Ντράξλερ, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ, «έγραψε» το 1-0.

Η Γάνδη προσπάθησε να αντιδράσει στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως δέχτηκε δεύτερο γκολ. Στο 55’, ο Ντράξλερ έκλεψε τη μπάλα, πέρασε με ποδιά τον Μίτροβιτς και με ωραίο τελείωμα, διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Πέντε λεπτά μετά, ο Κρούζε «έγραψε» το 3-0 με προβολή, ενώ ο ίδιος είχε δοκάρι στο 62’ για ακόμα ένα γκολ.

Ένα λεπτό μετά, η Γάνδη ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Κουμς και στο 81’ ο Βέλγος μείωσε σε 3-1 με ωραία ενέργεια και πλασέ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και στο 89’ «έγραψαν» το 3-2 με κεφαλιά του Κουλιμπαλί, μένοντας ζωντανοί ενόψει της ρεβάνς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.