Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάσι: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, μπορούμε την πρόκριση»

Χάσι: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, μπορούμε την πρόκριση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2016 19:42
Σπουδαίο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα που μπορεί να αποκλείσει τους «ερυθρόλευκους» και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπέσνικ Χάσι, μίλησε για τον αυριανό (18/2) αγώνα με τον Ολυμπιακό στις Βρυξέλλες, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό η ομάδα του να μην επιτρέψει στους Πειραιώτες να πετύχουν εκτός έδρας γκολ.

Ο τεχνικός της Άντερλεχτ χαρακτήρισε σπουδαία ομάδα τους «ερυθρόλευκους», ενώ θυμήθηκε τις μάχες του 2013, όπου ο Ολυμπιακός είχε πάρει δύο νίκες για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπέσνικ Χάσι στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό:


«Θα πρέπει να δείξουμε την αξία μας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δείξει καλή νοοτροπία και τώρα καλούμαστε να το κάνουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχουμε καλή ψυχολογία τις τελευταίες εβδομάδες, όμως τώρα είναι που πρέπει να τα καταφέρουμε.

Πριν μερικά χρόνια, δεν τα πήγαμε καθόλου καλά. Όμως, ιδιαίτερα το εκτός έδρας παιχνίδι ήταν πολύ παράξενο με τρεις κόκκινες και τρία πέναλτι. Στην έδρα του είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός. Εμείς, δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Θα συνεχίσουμε ότι έχουμε χτίσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Άλλωστε παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτό το επίπεδο. Το πιστεύω».

Θέλουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και να σκοράρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Κάποιοι από αυτούς θέλουν να δείξουν την αξία τους σε αυτό το επίπεδο και τώρα έχουν την ευκαιρία. Οι παίκτες που αποκτήσαμε μάς δίνουν εμπειρία και ποιότητα, περισσότερη από στο πρώτο μισό της σεζόν
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.