Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε και ξέφυγε η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε και ξέφυγε η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2016 21:46
Με τον Μέσι να ξεπερνά τα 300 γκολ στην Πριμέρα και τον Σουάρες να σκοράρει για ακόμα μια αγωνιστική, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-1 την Σπόρτινγκ Χιχόν στο «Μολινόν» και ξέφυγε με +6 και +7 από Ατλέτικο και Ρεάλ αντίστοιχα.

Την 7η σερί νίκη της στην Πριμέρα πήρε η Μπαρτσελόνα, η οποία πέρασε με 3-1 από την έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με τη νίκη, οι Καταλανοί έφτασαν τους 60 βαθμούς και βρίσκονται στο +6 και +7 από Ατλέτικο και Ρεάλ αντίστοιχα.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό χάρη στο 300ο γκολ του Λιονέλ Μέσι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Αργεντινός «έγραψε» το 1-0 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, όμως η απάντηση της Χιχόν ήρθε δύο λεπτά μετά, με κοντινή προβολή του Κάστρο.

Το 1-1 δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 31’ ο Μέσι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα με εύστοχο πλασέ μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά μετά ο γκολκίπερ της Χιχόν αρνήθηκε το χατ-τρικ στον Αργεντινό, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Νεϊμάρ σημάδεψε το δοκάρι.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν τον έλεγχο και στο 62’ θα μπορούσαν να πετύχουν τρίτο γκολ, όμως ο Σουάρες αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Μικρό το κακό για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Ουρουγουανός πήρε το αίμα του πίσω στο 67’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.