Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοβαρό πλήγμα με Ντε Μπρούιν στην Μάντσεστερ Σίτι

Σοβαρό πλήγμα με Ντε Μπρούιν στην Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2016 00:25
Εκτός δράσης για δυόμιση μήνες θα μείνει ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον.

Στα μέσα Απριλίου αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Κέβιν Ντε Μπρούιν! Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε στο γόνατο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Έβερτον, για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, και ο ίδιος γνωστοποίησε ότι θα μείνει στα… πιτς για 10 εβδομάδες:

«Θα μείνω εκτός δράσης για περίπου 10 εβδομάδες. Θα δουλέψω σκληρά στην αποθεραπεία μου και ελπίζω να επιστρέψω στο χορτάρι όσο το δυνατόν γρηγορότερα», έγραψε στο twitter ο Ντε Μπρούιν, ο οποίος θα χάσει τον τελικό του Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ αλλά και τα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 24χρονος, που μετράει 11 γκολ και 14 ασίστ σε 31 παιχνίδια με τη φανέλα των «πολιτών», αναμένεται να χάσει και τα παιχνίδια για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον φυσικά η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι φτάσει έως τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.