Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξέσπασμα Μπερμπάτοφ: «Ήρθα για να παίζω, όχι να κάθομαι στον πάγκο»

Ξέσπασμα Μπερμπάτοφ: «Ήρθα για να παίζω, όχι να κάθομαι στον πάγκο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2016 15:24
Μέσω ανάρτησης του στο Facebook, o Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ παραχώρησε συνέντευξη στον εαυτό του (!), σχολιάζοντας την αποβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και το πως αισθάνεται στον ΠΑΟΚ για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του.

Απίστευτο ξέσπασμα από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ! Ο Βούλγαρος επιθετικός πήρε συνέντευξη από τον… εαυτό του στο Facebook, εκφράζοντας την απογοήτευση του για το γεγονός ότι δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος άσος παραδέχθηκε το λάθος του να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΚ, χαρακτήρισε «ανοησίες» τα περί αποχώρησής του από τον «δικέφαλο» του Βορρά και ξεκαθαρίζει πως: «μπορώ με την ποδοσφαιρική ποιότητά μου να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, στον δημοσιογράφο… Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ:


- Γεια, πως είσαι…

«Είμαι καλά, αλλά απογοητευμένος. Χάσαμε από την ΑΕΚ και δέχθηκα κόκκινη».

- Πιστεύεις πως ήταν κόκκινη κάρτα;

«Ναι. Ο παίκτης της ΑΕΚ με κρατούσε και με απέτρεπε από το να πάρω καλύτερη θέση στην περιοχή, με αποτέλεσμα αυτό να με εκνευρίσει και να με κάνει να τον χτυπήσω».

- Αλλά, δεν υπάρχει λόγος να χτυπήσεις κάποιον! Αρκετοί ποδοσφαιριστές εκνευρίζονται κατά τη διάρκεια των αγώνων

«Ναι είναι αλήθεια. Γι’ αυτό θα το πω ξανά, το συμβάν αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο, αλλά ο καθένας μπορεί να χάσει την ισορροπία του και να κάνει κάτι ανόητο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα». - Γιατί είσαι τόσο νευρικός και εκνευρισμένος;

«Για το γεγονός πως παρακολουθούσα το παιχνίδι και έβλεπα πως η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη ομάδα, αλλά κατάφερε να σκοράρει. Επειδή δεν αγωνιζόμουν και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω. Ήταν ένα ντέρμπι και ήρθα εδώ για να παίξω σε τέτοιου είδους ματς, όπου με την ποιότητα και την εμπειρία μου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και όχι να μένω στον πάγκο και να μην κάνω τίποτα. Αλλά, συνέβη το αντίθετο».

- Και είσαι απογοητευμένος από αυτό;

«Ναι. Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Το πρόβλημα είναι πως στην περίπτωση αυτή την… πλήρωσε ένας ποδοσφαιριστής από την άλλη ομάδα. Δεν είμαι από τους παίκτες που ψάχνουν καβγάδες, είναι γνωστό αυτό, αλλά έγινε το αντίθετο αυτή τη φορά και λυπάμαι πολύ».

- Και τώρα;

«Τώρα πρέπει να κουβαλήσω τις συνέπειες των πράξεών μου. Τρεις αγωνιστικές τιμωρία. Και γι’ αυτό λέω συγγνώμη στην ομάδα»!

- Κάποια Μέσα αναφέρουν πως δεν θες να αγωνίζεσαι πια για τον ΠΑΟΚ.

«Γι’ αυτό δίνω σε σένα αυτή τη συνέντευξη και όχι σε κάποιους που λένε ανόητα πράγματα από αυτά…. Δεν είναι αλήθεια αυτό και με τέτοια πράγματα κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Ή κάποιοι άλλοι λένε: 'Κοίτα τον, δεν θέλει να παίξει και αυτός είναι ο λόγος που πήρε την κόκκινη κάρτα. Φυσικά αυτό δεν είναι αλήθεια. Και η αλήθεια είναι η εξής...
Δεν είναι δυνατόν να είμαι χαρούμενος που δεν παίζω και η ομάδα να με πληρώνει με πολύ καλά λεφτά δεδομένης και της κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα. Και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο, με την ποδοσφαιρική ποιότητά μου και το βλέπετε και το έχω δείξει σε όλη την καριέρα μου».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.