Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απώλειες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απώλειες για Ρεάλ και Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2016 23:28
Η Ρεάλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά της από την Ατλέτικο, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Σεβίλλη στην Μαδρίτη.

Μετά από δύο σερί πεντάρες κόντρα σε Λα Κορούνια (5-0) και Χιχόν (5-1), η Ρεάλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπέτις και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Μπέτις κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης με ένα τρομερό γκολ από τον Θεχούδο. Ο Ισπανός έπιασε στην κίνηση ένα τρομερό βολέ από το ύψος της περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νάβας, «γράφοντας» το 1-0.

Η Ρεάλ άργησε να συνέλθει και η πρώτη της μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 32’, με τον Ρονάλντο να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Αντνάν. Δύο λεπτά μετά, ο Πέπε έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 35’ ο Μπενζεμά ζήτησε πέναλτι για πάτημα του Πέτρος στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται».

Στην επανάληψη, η Ρεάλ μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Αντνάν ήταν εξαιρετικός... Ο γκολκίπερ της Μπέτις είπε «όχι» σε σουτ του Μπενζεμά στο 50’ και πέντε λεπτά μετά μπλόκαρε το κοντινό σουτ του Χάμες. Στο 70’ η προσπάθεια του Καρβαχάλ έφυγε άουτ όμως ένα λεπτό μετά η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει…

Ο Κρόος έβγαλε έξυπνα στον Χάμες Ροντρίγκες, αυτός έδωσε στον Μπενζεμά κι εκείνος από κοντά «έγραψε» το 1-1. Βέβαια, το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει μια και ο Χάμες ήταν σε θέση οφσάιντ στην πάσα του Κρόος.

Μετά το γκολ, η Ρεάλ πίεσε για την ολική ανατροπή και θα τα είχε καταφέρει αν δεν ήταν ο Αντνάν. Ο γκολκίπερ της Μπέτις απόκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Χάμες στο 78’ και ένα λεπτό μετά έδιωξε και το τακουνάκι του Μπενζεμά, κρατώντας το 1-1. Στο 87’ ο Αντνάν σταμάτησε και τον Ρονάλντο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κάστρο είχε σημαντική στιγμή για να δώσει τη νίκη στην Μπέτις.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ έμεινε στο -4 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν και παιχνίδι λιγότερο.

Στη δεύτερη μονομαχία Ανδαλουσίας-Μαδρίτης, Ατλέτικο και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν» και έτσι οι «ροχιμπλάνκος» θα πάνε χωρίς βαθμολογικό προβάδισμα στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Οι φιλοξενούμενοι, που από το 61’ είχαν μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βιτόλο, έπαιξαν μόνο άμυνα και κατάφεραν να πάρουν παλικαρίσιο βαθμό στην Μαδρίτη, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί της Ατλέτικο στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.