Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Από πεντάρα σε... πεντάρα η Ρεάλ του Ζιντάν (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Από πεντάρα σε... πεντάρα η Ρεάλ του Ζιντάν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2016 19:11
Με τρία γκολ στο πρώτο 12λεπτο (!) η Ρεάλ κέρδισε με 5-1 την Σπόρτινγκ Χιχόν στην Μαδρίτη και πήρε δεύτερη εμφατική νίκη στην εποχή Ζιντάν. Γλίτωσε την κόκκινη ο Ρονάλντο, αποχώρησαν τραυματίες Μπενζεμά και Μπέιλ.

Μετά την πεντάρα στη Λα Κορούνια, η Ρεάλ του Ζιντάν έριξε άλλα τόσα στην Σπόρτινγκ Χιχόν (5-1) και έφτασε τους 43 βαθμούς (44 η Ατλέτικο με ματς λιγότερο, 42 η Μπαρτσελόνα με δύο ματς λιγότερα), ανεβαίνοντας προσωρινά στην 2η θέση.

Το ξεκίνημα της «βασίλισσας» ήταν εντυπωσιακό, αφού στο 12’ το σκορ ήταν ήδη στο 3-0! Αυτό μεταφράζεται με το καλύτερο ξεκίνημα της Ρεάλ τα τελευταία 60 χρόνια, αφού κάτι αντίστοιχο οι Μαδριλένοι είχαν να το ζήσουν από τον Ιανουάριο του 1956!

Στο 7’ ο Μπέιλ σκόραρε με κεφαλιά, ανοίγοντας το χορό των γκολ και δύο λεπτά μετά ο Ρονάλντο «έγραψε» το 2-0 με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 12’ ήταν η σειρά του Μπενζεμά να σκοράρει, με τον Γάλλο να πιάνει τρομερό ανάποδο βολέ σε γύρισμα του Μπέιλ.

Η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 18’ η Ρεάλ πέτυχε 4ο γκολ με τον Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε με πλασέ στην κίνηση, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Καρβαχάλ. Δεύτερο προσωπικό γκολ πέτυχε και ο Μπενζεμά, ο οποίος «έγραψε» το 4-0 στο 41’, σε φάση που ξεκίνησε από τρομερή ενέργεια του Ίσκο.

Η Ρεάλ πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα πέντε τερμάτων, ωστόσο στην επανάληψη έριξε ταχύτητα. Σ’ αυτό συνέβαλαν οι τραυματισμοί των Μπέιλ και Μπενζεμά, με τους δύο άσους να αποχωρούν αναγκαστικά από το γήπεδο στο 46’ και στο 65’ αντίστοιχα.

Στο 51’ η κάμερα έπιασε τον Ρονάλντο να κλωτσάει τον Νάτσο Κάσες μετά από μονομαχία των δύο ποδοσφαιριστών και μπορεί ο Πορτογάλος να γλίτωσε την κόκκινη, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος «καμπάνας» από την ισπανική ομοσπονδία.

Οι γηπεδούχοι δεν έπιασαν την επίδοση του πρώτου μέρους και στο 65’ ο Ισμαελ Λόπεθ πέτυχε το γκολ της τιμής, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Τα γκολ:




Η ενέργεια του Ρονάλντο:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.