Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Άνφιλντ» με Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Άλωσε» το «Άνφιλντ» με Ρούνεϊ η Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2016 18:04
Με γκολ του Ρούνεϊ στο 78’, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και μείωσε στο -2 τη διαφορά της από την τετράδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 1-0 στο «Άνφιλντ», με τον Λουίς Φαν Χαάλ να πανηγυρίζει την 4η σερί νίκη του απέναντι στην ομάδα του Μέρσεσάϊντ.

Η Λίβερπουλ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 10’, μετά από βαθιά του Λούκας, ο Λαλάνα δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Χέα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, το σουτ του Φιρμίνο έφυγε δίπλα από το δοκάρι της Γιουνάιτεντ.

Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» ξανά στην κόντρα, όμως το σουτ του Μίλνερ ήταν άστοχο. Η Γιουνάιτεντ αδυνατούσε να απειλήσει (δεν είχε ούτε σουτ εντός εστίας στο πρώτο μέρος) και στο 30’ η Λίβερπουλ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για γκολ... Μετά από τρομερή συνεργασία των «κόκκινων», η μπάλα έφτασε στον Χέντερσον, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Και αν το πρώτο ημίχρονο ήταν ήρεμο, χωρίς τις πολλές ευκαιρίες, το ξεκίνημα του δεύτερου ήταν εντυπωσιακό. Στο 50’ ο Τσαν μπήκε μέσα στην περιοχή και επιχείρησε το πλασέ, όμως ο Ντε Χέα έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Πέντε λεπτά μετά ήταν η σειρά της Γιουνάιτεντ να απαντήσει, με το σουτ του Μαρσιάλ να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Μινιολέ.

Στο 67’ ο Ντε Χέα πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση σε δυνατό σουτ του Τσαν, ενώ στη συνέχεια είπε «όχι» και σε σουτ του Φιρμίνο από πλάγια θέση. Στη συνέχεια, ο Φαν Χάαλ έριξε στο ματς τους Μάτα και Ντεπάι, κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του και στο 78’ οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ…

Μετά από κόρνερ του Μάτα, ο Φελαινί σημάδεψε στο δοκάρι, όμως ο Ρούνεϊ πήρε το ριμπάουντ και με γυριστό σουτ «έγραψε» το 1-0, πετυχαίνοντας το 100ο γκολ της Γιουνάιτεντ μέσα στο «Άνφιλντ»!
Ο Κλοπ έριξε στο ματς τον Μπεντέκε, όμως η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να βρει απάντηση, γνωρίζοντας 4η σερί ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με τη νίκη, η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ έφτασε τους 37 βαθμούς και μείωσε στους -2 τη διαφορά από την 4η Τότεναμ. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ γνώρισε νέα απώλεια και έμεινε στην 9η θέση και τους 31.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.