Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει το σερί της η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Συνεχίζει το σερί της η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2016 17:44
Η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και έκανε το 5x5 σ’ όλες τις διοργανώσεις για το 2016. Βάργκας (6’) και Μπαρμπόσα (59’) οι σκόρερ, έπιασε πάλι πέναλτι ο Ανέστης.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της μέσα στο 2016 η ΑΕΚ. Η «Ένωση» πέρασε με 2-0 από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκας.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ ξεκίνησε ιδανικά το ματς, αφού κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 6ο λεπτό του αγώνα. Ο Γιόχανσον έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Βάργκας από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Δέκα λεπτά μετά οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά, όμως ο Βενεζουελάνος δεν κατάφερε αυτή τη φορά να νικήσει τον Βελλίδη. Μάλιστα, στη συνέχεια της φάσης, ο Έλληνας γκολκίπερ απόκρουσε τα σουτ των Γιόχανσον και Αραβίδη, κρατώντας το 1-0.

Ο ΠΑΣ γλίτωσε το δεύτερο γκολ και στο 38’ είχε «χρυσή» ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αφού μετά από σέντρα του Ακόστα, ο Γκάλο άπλωσε το χέρι και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι…

Ο Τσουκαλάς ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Ανέστης έπεσε στη σωστή γωνία και απόκρουσε. Παρά τις προσπάθειες του Μανιά, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά την «Ένωση» μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Αντίθετα, η ομάδα του Πογιέτ έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 43’, όμως η προσπάθεια του Μπαρμπόσα να κρεμάσει τον Βελλίδη δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο ΠΑΣ πίεσε για να φέρει το σκορ στα ίσα, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της ΑΕΚ. Η «Ένωση» κράτησε το μηδέν και στο 59’ «κλείδωσε» τη νίκη με ωραίο σουτ του Μπαρμπόσα στην κίνηση, έπειτα από σέντρα του Γκάλο.

Μετά το 2-0, ο Πογιέτ έβαλε τον Λαμπρόπουλο στη θέση του Μάνταλου, γυρίζοντας το σύστημα σε 3-5-2. Η ΑΕΚ «πάγωσε» το ρυθμό και τα λεπτά κυλούσαν χωρίς ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να απειλήσει για να επιστρέψει στο ματς και λίγο πριν το φινάλε έχασε με τραυματισμό τον Μανιά, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.