ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ζημιά 2,1 εκατ. ευρώ - πάνω από 100 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ζημιά 2,1 εκατ. ευρώ - πάνω από 100 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο»


Με ζημιά ύψους 2,1 εκατ. ευρώ έκλεισε το οικονομικό έτος 2014-2015 για την ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Άνω των 100 εκατ. ευρώ το ποσό προς το Δημόσιο την τελευταία πενταετία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ελλειμματικό ήταν το ισοζύγιο του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2015, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στη Γενική Συνέλευση, ο σύλλογος παρουσίασε ζημία μετά από φόρους ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, την οποία κάλυψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο ίδιο διάστημα η ΠΑΕ (συμπεριλαμβανομένης και της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ") κατέβαλε στο Ελληνικό Δημόσιο ποσό ύψους 20 εκατ. ευρώ, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το συνολικό ποσό που έχει καταβληθεί προς το Ελληνικό Δημόσιο την τελευταία πενταετία ανέρχεται σε ποσό άνω των 100 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση:


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 31/12/2015, οι Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της θυγατρικής της εταιρείας ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη χρήση 1.07.2014 - 30.06.2015, οι οποίες καταρτίστηκαν για πρώτη φορά με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.

Στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός περιλαμβάνονται πλέον και οι οικονομικές καταστάσεις της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., στην οποία ανήκει το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, που πλέον αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη χρήση 1.07.2014 - 30.06.2015 παρουσίασε ζημιά μετά από φόρους ύψους € 2,1 εκ., η οποία καλύφθηκε εξ' ολοκλήρου από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που κάλυψε ο βασικός της μέτοχος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη χρήση 01.07.2014 - 30.06.2015 κατέβαλε προς το Ελληνικό Δημόσιο, με απόλυτη συνέπεια, για κάλυψη των φορολογικών και ασφαλιστικών της υποχρεώσεων ποσό ύψους € 20 εκ.

Το συνολικό ποσό που έχει καταβάλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός προς το Ελληνικό Δημόσιο την τελευταία πενταετία ανέρχεται σε ποσό άνω των € 100 εκ.


Ομάδα που αφορά: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή