Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το... ξέκοψε για Ρεάλ ο Πιάνιτς

Το... ξέκοψε για Ρεάλ ο Πιάνιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2015 16:45
«Φρένο» στα σενάρια που θέλουν τον Μίραλεμ Πιάνιτς να μετακομίζει στην Ρεάλ τον Ιανουάριο έβαλε ο Βόσνιος άσος, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Ρόμα.

Ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Ρεάλ ετοιμάζει πρόταση ύψους 45 εκατ. ευρώ στην Ρόμα προκειμένου να φέρει στην Μαδρίτη τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ωστόσο, ο Βόσνιος μέσος τόνισε πως είναι αδύνατον να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τους «τζιαλορόσι»:

«Αν ενδιαφέρεται η Ρεάλ; Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στη Ρόμα. Διεκδικούμε το πρωτάθλημα και είμαστε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, επομένως είναι αδύνατο να φύγω τώρα από τη Ρόμα», δήλωσε στην «Gazzetta dello Sport» ο Βόσνιος μέσος.

Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του ατζέντη του, Μάικλ Μπέκερ ο οποίος διέψευσε πως υπάρχει επαφή με την Ρεάλ ή άλλη ομάδα: «Αυτές οι φήμες με εκπλήσσουν, δεν ξέρω από πού προκύπτουν. Ούτε ο Μίραλεμ, ούτε ο πατέρας του, ούτε η Ρόμα έχουν έρθει σε επαφή με την Ρεάλ, την Μπραρτσελόνα ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.