Πρόστιμο και κεκλεισμένων για Ατρόμητο

Πρόστιμο και κεκλεισμένων για ΑτρόμητοΜε πρόστιμο 42 χιλιάδων ευρώ και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ατρόμητος για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Δεν γλίτωσε την τιμωρία ο Ατρόμητος για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Οι Περιστεριώτες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 42 χιλιάδων ευρώ και με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για τις φωτοβολίδες που εκτοξεύτηκαν στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους».

Τη μία αγωνιστική ο Ατρόμητος θα την εκτίσει την 17η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Η απόφαση έχει ως εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/12/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρον 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 19/12/2015 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ρ από 21-12-2015 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή σαράντα δύο χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα
».Ομάδα που αφορά: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: