Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουότφορντ έριξε τριάρα στην Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Γουότφορντ έριξε τριάρα στην Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2015 18:18
Η Γουότφορντ επικράτησε με 3-0 της Λίβερπουλ, πήρε τέταρτη σερί νίκη και βρίσκεται μόλις στο -1 από την τέταρτη θέση, στην οποία συγκατοικούν Τότεναμ, Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας. Τρίτο σερί άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα του Κλοπ.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουότφορντ. Οι νεοφώτιστοι κέρδισαν με 3-0 την Λίβερπουλ στο «Βικαρέιντζ Ρόουντ» και μπορούν να κάνουν όνειρα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε φανέλα βασικού στον Άνταμ Μπόγκνταν, ωστόσο στο 3ο λεπτό ο Ούγγρος γκολκίπερ έχασε τη μπάλα από τα χέρια του (φώναξαν για φάουλ οι φιλοξενούμενοι) και ο Ακέ από κοντά πέτυχε το πιο γρήγορο φετινό γκολ της ομάδας του.

Η Λίβερπουλ ήταν απογοητευτική και στο 15’ ο Ιγκάλο «έγραψε» το 2-0, δίνοντας νωρίς νωρίς σημαντική προβάδισμα νίκης στην Γουότφορντ. Οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να απειλήσουν τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο και στο 33’ ο Ιγκάλο είχε μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Νιγηριανός δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, η είσοδος του Οριγκί στη θέση του τραυματία Σκτρελ βοήθησε αρχικά την Λίβερπουλ, η οποία μπήκε πολύ δυνατά και είχε δύο καλές στιγμές για να επιστρέψει στο ματς. Αυτό δεν έγινε και στο 63’ ο Ιγκάλο έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, αστοχώντας σε τετ-α-τετ με τον Μπόγκνταν.

Η άμυνα της Λίβερπουλ αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και στο 85’ ο Νιγηριανός κατάφερε να βρει για δεύτερη φορά δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, η οποία βρίσκεται στο -1 από την τέταρτη θέση, ξεκινώντας νικηφόρα το πολύ απαιτητικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα (ακολουθούν τα ματς με Τσέλσι (26/12), Τότεναμ (28/12) και Μάντσεστερ Σίτι (02/01)). Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ υποχώρησε στη 9η θέση, όντας στο -5 από την τετράδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.