Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Έβδομη σερί νίκη για Γιουβέντους

Σέριε Α: Έβδομη σερί νίκη για Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2015 16:32
Έστω και αν έπαιξε με τη… φωτιά στα τελευταία λεπτά, η Γιουβέντους κέρδισε με 3-2 την Κάρπι στην Μόντενα και έφτασε τις 7 σερί νίκες στην Σέριε Α.

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί της στην Σέριε Α η Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» έφυγε με τη νίκη (3-2) από την έδρα της Κάρπι και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Η Κάρπι σόκαρε την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παίρνοντας το προβάδισμα στο 14ο λεπτό με γκολ του Μποριέλο. Ο έμπειρος φορ έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Μπονούτσι και με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 1-0 για τους νεοφώτιστους. Ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά ο Μάντζουκιτς έφερε το σκορ στα ίσα με τρομερή ενέργεια και σουτ στην κίνηση, ενώ ο ίδιος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 41’ μετά από σέντρα του Εβρά.

Στο 50' ο Πογκμπά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ωστόσο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων η Κάρπι μείωσε σε 3-2 χάρη σε αυτογκόλ του Μπονούτσι. Μάλιστα δευτερόλεπτα μετά, οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όμως ο Λόλο δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά από πλεονεκτική θέση.

Μάλιστα, η αδράνεια των παικτών της Γιουβέντους έκανε έξω φρενών τον Αλέγκρι, με τον Ιταλό τεχνικό να πετάει το παλτό του! Το 3-2 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η «Γηραιά Κυρία» βρίσκεται έστω και προσωρινά στο -3 από την κορυφή.

Τα γκολ:




Η αντίδραση του Αλέγκρι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.