Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε αλλά αποδοκιμάστηκε ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε αλλά αποδοκιμάστηκε ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2015 17:20
Ο ΠΑΟΚ δεν βλέπονταν και αποδοκιμάστηκε στην Τούμπα κόντρα στον Πλατανιά, ωστόσο πήρε την εντός έδρας νίκη (1-0) χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Κλάους, το οποίο προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. «Μαντάρα» τα έκαναν Μήτσιος και βοηθοί.

Με νίκη αλλά με απογοητευτική εμφάνιση αποχαιρετάει το 2015 ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» το Βορρά κέρδισε με 1-0 τον Πλατανιά στην Τούμπα, σ’ ένα παιχνίδι με πρωταγωνιστές τον Μήτσιο και τους βοηθούς.

Μόλις στο 10’ ο Μακ ανακόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ ενώ έφευγε μόνος του, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο άλλος επόπτης υπέδειξε οφσάιντ τον Μενδρινό, τη στιγμή που έβγαινε στην αντεπίθεση. Στο 14’ ο Αθανασιάδης ανακόπτηκε και αυτός μεπλανθασμένα οφσάιντ, ενώ στο 17’ οι επόπτες έκαναν το 4x4, κόβοντας ως οφσάιντ τον Ράμος.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Πλατανιά. Η μοναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήρθε στο 20’ με τον Αθανασιάδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει καλό τελείωμα από το ύψος του πέναλτι, σε φάση που ξεκίνησε από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Πέλκα. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Κωνσταντινίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού.

Στο δεύτερο μέρος ο Τούντορ προχώρησε σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, με τον νεαρό Μελίσσα να παίρνει τη θέση του τραυματία Όλσεν. Η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε στο ξεκίνημα της επανάληψης, αν και στο 65’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μυστακίδη από τον Ράμος.

Ωστόσο, τρία λεπτά μετά ο Μήτσιος έδειξε την άσπρη βούλα, σε μαρκάρισμα του Γκνιάτις στον Τζαβέλλα, με το ριπλέι να μην τον δικαιώνει για την υπόδειξή του. Ο Αθανασιάδης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πλατανιά, πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης.

Στο 75’ ο ΠΑΟΚ είχε σημαντική ευκαιρία με τον Μακ για να «κλειδώσει» τη νίκη, ωστόσο ο Σλοβάκος δεν κατάφερε να ευστοχήσει με πλασέ εντός περιοχής. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Πλατανιάς ανέβηκε ψηλά και πίεσε τους γηπεδούχους για το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 81’ το σουτ του Ανγκούλο βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 84’ ο Μελίσσας έδιωξε σωτήρια το γύρισμα του Ντίνα. Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, ωστόσο η ομάδα του Τούνορ αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.