Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Γλίτωσε το κάζο στις καθυστερήσεις

Κύπελλο Ελλάδας: Γλίτωσε το κάζο στις καθυστερήσεις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2015 19:42
Με γκολ του Κλωναρίδη στο 90+4’, ο αδιάφορος βαθμολογικά Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 στην Κέρκυρα και τερμάτισε αήττητος στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε κόντρα Κέρκυρα των πολλών αναπληρωματικών και γλίτωσε το κάζο στο φινάλε, με τον Κλωναρίδη να ισοφαρίζει για το τελικό 1-1 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι «πράσινοι» είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση από τα πρώτα δύο παιχνίδια του ομίλου και ο Αντρέα Στραματσιόνι είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν πήραν ευκαιρίες.

Ωστόσο, σ’ όλο το πρώτο μέρος, οι παίκτες των φιλοξενούμενων φάνηκε ότι έκαναν αγγαρεία και η Κέρκυρα πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, χάρη στο γκολ του Παναγιώτη Βλάχου στο 3ο λεπτό. Μοναδική καλή στιγμή για το «τριφύλλι», αυτή στο 36ο λεπτό, με τον Αμπέντ να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Αραμπατζή.

Στο δεύτερο μέρος ο Στραματσιόνι έριξε στο ματς τους Καλτσά και Καρέλη, ενώ άλλαξε αρκετές φορές το σχήμα, καταλήγοντας στο 4-3-3. Παρόλα αυτά, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 61’, όταν ο Καλτσάς επιχείρησε το σουτ, αναγκάζοντας τον Αραμπατζή σε σωτήρια απόκρουση.

Ο Παναθηναϊκός αύξησε την πίεση του στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 86’ ο Κλωναρίδης δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση. Ένα λεπτό μετά η Κέρκυρα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Ντουαλά, ο οποίος αναμένεται να χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Στο 90+1’ οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι με δυνατό σουτ του Καλτσά και στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα έφτασαν στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ του Πράνιτς, ο Ταυλαρίδης έκανε κεφαλιά-πάσα στον Κλωναρίδη και αυτός με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Κέρκυρα: Αραμπατζής. Βλάχος (60' Γκόμες), Καραγιανίδης, Μεντής, Μακρίδης, Κωτάτης (46' Ζορμπάς), Φάμπιο, Κρητικός, Ντατίδης, Γεωργακόπουλος, Καμπάνταης (72' Ντουαλά).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Αμπεϊντ (80' Πράνιτς), Λουντ (59' Καλτσάς), Νίνης (73' Καρέλης), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.