Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μουρίνιο από την Τσέλσι

Τέλος ο Μουρίνιο από την Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2015 18:00
Παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι αποτελεί ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τα άσχημα αποτελέσματα των «μπλε» στο πρωτάθλημα. Φαβορί ο Χίντινκ.

Εφτά μήνες μετά την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι, ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από των πάγκο των Λονδρέζων! Με ανακοίνωση της, η διοίκηση των «μπλε» ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Πορτογάλο τεχνικό, το οποίο είναι κοινή συναίνεσει.

Ο 52χρονος ανέλαβε την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2013 και την περασμένη σεζόν οδήγησε τους «μπλε» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Λιγκ Καπ. Ωστόσο, το καταστροφικό ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, που την έχει φέρει στο +1 από τον υποβιβασμό, ανάγκασε τη διοίκηση να λύσει τη συνεργασία της με τον Πορτογάλο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Γκους Χίντινκ, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας είχε αναλάβει ρόλο προσωρινού και το 2009, οδηγώντας την Τσέλσι στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ανακοίνωση:


«Όλοι στην Τσέλσι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ζοσέ για την τεράστια συμβολή του μετά την επιστροφή του το καλοκαίρι του 2013. Τα τρία πρωταθλήματα σε δύο περιόδους τον κάνουν τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου. Η διοίκηση με τον Ζοσέ, όμως, αποφάσισαν ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά αυτή τη σεζόν και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για όλους.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι ο Ζοσέ μας αφήνει με τις καλύτερες προθέσεις και πάντα θα είναι αγαπητός, σημαντική προσωπικότητα της Τσέλσι και θα έχει τον σεβασμό όλων. Η κληρονομιά του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και στην Αγγλία είναι εξασφαλισμένη και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.