Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με εξάρα η ΑΕΚ, 2x2 η ΑΕΛ

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με εξάρα η ΑΕΚ, 2x2 η ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2015 19:02
Η ΑΕΚ διέλυσε με 6-0 τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ, εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και θα παίξει για την πρωτιά του ομίλου κόντρα στην ΑΕΛ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης.

Επίδειξη δύναμης έκανε η ΑΕΚ κόντρα στον Πανελευσινιακό. Η «Ένωση» πήρε εμφατική νίκη με 6-0 στο ΟΑΚΑ και «σφράγισε» την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ «καθάρισε» τη νίκη από το πρώτο μέρος, όπου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πέτυχε τέσσερα γκολ! Στο 8ο λεπτό ο Πλατέλλας άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 27’ ο Γιόχανσον «έγραψε» το 2-0 με κοντινό πλασέ.

Δύο λεπτά μετά, ο Μπουονανότε πέρασε ανάμεσα από τρεις αντιπάλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 43’ Αραβίδης σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά. Το 4ο γκολ των γηπεδούχων ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Σοϊλέδη. Ο Έλληνας άσος σουτάρει από μακρινή απόσταση, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της ΑΕΚ έριξαν το ρυθμό, ωστόσο συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο. Στο 48’ ο Μανιάτης απόκρουσε το σουτ του Πλατέλλα, ενώ στο 72’ ο γκολκίπερ το Πανελευσινιακού νίκησε τον Τζεμπούρ σε τετ-α-τετ, κρατώντας το σκορ στο 4-0.

Ωστόσο, στο 77’ ο Αραβίδης νίκησε για δεύτερη φορά τον Έλληνα γκολκίπερ «γράφοντας» το 5-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 82’ ο Μπουονανότε, σκοράροντας από κοντά, μετά από ασίστ του Αραβίδη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η ΑΕΛ κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη στη Λάρισα, έκανε το 2x2 και εξασφάλισε την πρόκριση, αφήνοντας εκτός συνέχειας την περσινή φιναλίστ.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 34’ ο Μπόγιοβιτς, με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Η βαθμολογία:


1. ΑΕΚ 6
2. ΑΕΛ 6
3. Ξάνθη 0
4. Πανελευσινιακός 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.