Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα ημιτελικά Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον και Στόουκ (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στα ημιτελικά Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον και Στόουκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2015 23:53
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-1 την Χαλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας μαζί με τις Έβερτον (2-0 την Μίντλεσμπρο) και Στόουκ (2-0 τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ).

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Χαλ. Οι «πολίτες» πήραν εμφατική νίκη με 4-1 στο «Έτιχαντ» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν ο Κέβιν ντε Μπρούιν, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 82’ και στο 87’, ενώ είχε και δοκάρι νωρίτερα για να ανοίξει το σκορ. Μπονί (15’) και Ιχεανάτσο (80’) πέτυχαν τα άλλα γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ η Χαλ μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ρόμπερτσον, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής.

Την πρόκριση για τα ημιτελικά εξασφάλισε και η Έβερτον, η οποία επικράτησε με 2-0 της Μίντλεσμπρο στο «Ρίβερσάιντ». Στο 20’ ο Ντεουλοφέου «έγραψε» το 1-0 με ωραία προσωπική ενέργεια, ενώ οχτώ λεπτά μετά έδωσε την ασίστ για το γκολ του Λουκάκου (28’).

Στα ημιτελικά προκρίθηκε ακόμα μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αφού η Στόουκ κέρδισε με 2-0 την Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο «Μπριτάνια». Ο Ιμπραϊμ Αφελάι ξεκίνησε βασικός και στο 30’ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τους «πότερς». Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Μπάρντσλει, «σφραγίζοντας» την πρόκριση της ομάδας του.

Την Τετάρτη η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Λίβερπουλ (21:45) στο 4o και τελευταίο παιχνίδι των προημιτελικών, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.