Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προπονητής της Βαλένθια ο Γκάρι Νέβιλ!

Προπονητής της Βαλένθια ο Γκάρι Νέβιλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/12/2015 15:40
Ο Γκάρι Νέβιλ είναι ο αντικαταστάτης του Νούνο στον πάγκο της Βαλένθια! Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέχρι πρότινος τηλεσχολιαστής στο «SkySports» συμφώνησε να αναλάβει τις «νυχτερίδες» μέχρι το φινάλε της σεζόν, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον αδερφό του, Φιλ Νέβιλ.

Δεν έμεινε για πολύ καιρό κενός ο πάγκος της Βαλένθια! Όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος, ο Γκάρι Νέβιλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Νούνο, αναλαμβάνοντας το «τιμόνι» της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή είναι η πρώτη δουλειά του 40χρονου ως πρώτου προπονητή, ενώ στο πλευρό του θα έχει τον αδερφό του, Φιλ Νέβιλ. Ο παλαίμαχος μπακ βρίσκεται από το 2012 στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Αγγλίας, ενώ μέχρι πρότινος είχε ρόλο τηλεσχολιαστή στο αγγλικό «SkySports»

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία από τη Βαλένθια. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και γνωρίζω από την ποδοσφαιρική μου καριέρα το πάθος και την αφοσίωση των οπαδών. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά με τους ταλαντούχους παίκτες του συλλόγου και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νέβιλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.