Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Άλμα πρόκρισης για Ουκρανία, πήρε προβάδισμα η Σουηδία

Προκριματικά Euro: Άλμα πρόκρισης για Ουκρανία, πήρε προβάδισμα η Σουηδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2015 02:24
Ουκρανία και Σουηδία πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα τελικά του Euro μετά τις εντός έδρας νίκες του απέναντι σε Σλοβενία (2-0) και Δανία (2-1) αντίστοιχα.

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro έκανε η Ουκρανία, η οποία κέρδισε με 2-0 την Σλοβενία στο Λβιβ, στο πρώτο αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων για τα γήπεδα της Γαλλίας.

Οι Ουκρανοί είχαν την πλήρη υπεροχή και στο 22’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ του Γιαρμολένκο. Η Σλοβενία είχε καλή στιγμή στο 27’ με τον Ίλισιτς για να ισοφαρίσει σε 1-1, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους.

Στο 54’ ο Σελέζνιοφ «έγραψε» το 2-0 και ο ίδιος είχε δοκάρι στο 69’ για να δώσει προβάδισμα τριών τερμάτων στην Ουκρανία. Χάρη και στις αποκρούσεις του Χαντάνοβιτς, το 2-0 ήταν το τελικό σκορ, το οποίο δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους Ουκρανούς.

Προβάδισμα η Σουηδία, ελπίζει η Δανία


Προκριματικά Euro: Άλμα πρόκρισης για Ουκρανία, πήρε προβάδισμα η Σουηδία
Στο άλλο παιχνίδι, η Σουηδία κέρδισε με 2-1 την Δανία στη Σόλνα, ωστόσο το γκολ των Δανών δίνει ελπίδες στην ομάδα του Όλσεν για την ανατροπή, στη ρεβάνς της 17 Νοεμβρίου στην Κοπεγχάγη.

Μπεργκ και Ντουρμάζ ξεκίνησαν βασικοί για την Σουηδία, με τον φορ του Παναθηναϊκού να είχε σημαντικές στιγμές (18’, 30’) για να ανοίξει το σκορ. Στον αντίποδα, ο Μπέντνερ έφτασε κοντά στο γκολ στο 44’ με προβολή, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι για τράβηγμα στον φορ της Βόλφσμπουργκ.

Ο Ριτζόλι έδειξε «παίζεται» και ένα λεπτό μετά η Σουηδία «έγραψε» το 1-0 με ωραίο πλασέ του Φόρσμπεργκ. Τη φάση του γκολ ξεκίνησε ο Ντουρμάζ, ο οποίος έδωσε με ωραίο τακουνάκι στον Λούστιγκ, προτού αυτός κάνει τη σέντρα για τον επιθετικό της RB Λειψίας.

Στις καθυστερήσεις ο Ιμπραίμοβιτς είχε σημαντική στιγμή για να «γράψει» το 2-0, ωστόσο στο 50’ κατάφερε να βρει δίχτυα, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Φόρσμπεργκ.

Μετά το 2ο γκολ η Σουηδία κατέβασε στροφές και το πλήρωσε στο 80’, με τον Γιόργκεσεν να διαμορφώνει το τελικό 2-1, δίνοντας ελπίδες ανατροπής στην Δανία.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.