Τζιόλης: «Τρωγόμαστε μεταξύ μας στον ΠΑΟΚ»

Τζιόλης: «Τρωγόμαστε μεταξύ μας στον ΠΑΟΚ»Στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης. «Όταν έρχονται τα δύσκολα ξεχνάμε τα πλάνα στην Ελλάδα», τόνισε.

Συνέντευξη εφ’ όλης τη ύλης έδωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena». Ο Έλληνας άσος μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ αλλά και για την κακή πορεία της Εθνικής.

Αναλυτικά:

Για την κακή κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση που είμαστε τώρα. Το δείχνουν τα αποτελέσματα, ίσως μια κοιλιά παρουσιάζει η ομάδα. Μπορεί να χαρακτηριστεί όμως και μια λογική κοιλιά και θα πρέπει ο κόσμος να σκεφτεί πως ίσως είναι αναμενόμενη. Από ότι κατάλαβα ο ΠΑΟΚ έχτισε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες, με έναν νέο προπονητή, με ένα πλάνο 2-3 ετών. Στην Ελλάδα αμέσως ξεχνάμε τα πλάνα μόλις έρχονται τα δύσκολα. Αυτή είναι κάπως η ουσία του πράγματος. Φυσικά εμείς οι παίκτες που δουλεύουμε, είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση. Θα πρέπει να δούμε τις δυνατότητες της ομάδας. Φυσικά πρέπει να κερδίζουμε αλλά υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα».

Για το γενικότερο κλίμα που υπάρχει γύρω από τον ΠΑΟΚ: «Στην Ελλάδα πολλές φορές είμαστε ανακόλουθοι αυτών που λέμε. Βλέπω μια πίεση. Ζούμε σε μια ιδιαίτερη πόλη και όλοι έχουν την δική τους άποψη. Υπάρχει πλουραλισμός, πολλά ράδια, εφημερίδες και όλα συγχέονται μεταξύ τους. Να μηδενίζουμε, είμαστε πρώτοι σε αυτό. Τρωγόμαστε μεταξύ μας σαν οικογένεια του ΠΑΟΚ. Aυτό βλέπω... Μαλώνουμε ο ένας με τον άλλον γενικά. Αυτό αντιλαμβάνομαι. Θα πρέπει να είμαστε πιο δεμένοι, ακόμη και οι οπαδοί, ακόμη και ο Τύπος. Έρχονται άσχημα αποτελέσματα και μερίδα του κόσμου και του Τύπου καταφέρεται κατά της ομάδας. Υπάρχουν πολλή γκρίνια. Πολλά άσχημα αποτελέσματα βέβαια είναι λογικό να φέρνουν μια δυσαρέσκεια. Η ομάδα χτιζόμενη στην αρχή της χρονιάς, δεν δήλωσε κανείς πως πάει για πρωτάθλημα. Στην αρχή ο κόσμος τα δέχεται αλλά όταν έρχεται η στραβή, μετά τα ξεχνά».

Για το τι φταίει και ο ΠΑΟΚ χάνει εύκολα βαθμούς: «Είμαστε λίγο αφελείς στο παιχνίδι μας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ειδικά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, στην τελευταία φάση δηλαδή, αυτό δεν το έχουμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Δεν είμαστε killer. Αυτό είναι κυρίως θέμα εμπειρίας. Εχουμε στην ομάδα μας παίκτες που είναι 20, 22 και 24 ετών. Αν ήταν πιο έμπειρη η ομάδα και είχε παίκτες με παραστάσεις, θα ήταν πιο ρεαλιστές οι παίκτες και πιο killer».

Για το ότι αν αδικείται η ομάδα με τους βαθμούς που έχει χάσει και για το γεγονός πως στον κόσμο δεν αρέσει το -15 από τον Ολυμπιακό: «Προφανώς... Τώρα μπορούσαμε να ήμασταν στο -7 και στο -8. Δεν έχουμε παίξει όμως ξανά ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα. Είχαμε κάθε τρεις μέρες δυνατούς αγώνες και προφανώς θα έχεις και απώλειες. Παίξαμε με την Ντόρτμουντ την Πέμπτη βράδυ και μετά Κυριακή με τον Ολυμπιακό. Μετά από 2,5 μέρες... Υπάρχουν και αυτές οι λεπτομέρειες».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ: «Οχι. Και να υπήρχαν βέβαια, δεν θα το λέγαμε. Αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Για τον Τούντορ: «Δεν νομίζω να ρωτήσετε οποιονδήποτε μέσα στην ομάδα και να μην πει πως ο προπονητής δεν δουλεύει. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και σε καλά πρότυπα».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην ομάδα: «Πρέπει η ομάδα να αποκτήσει την σταθερότητα. Το δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι η διάρκεια, αυτό είναι σημαντικό».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να "ανέβει" στο εξής: «Είμαι πεπεισμένος πως θα γίνει αυτό. Η ομάδα έχει χρόνο να δουλέψει και θα δείξει πως βγαίνει από το σοκ. Η ομάδα θα έχει ανοδική πορεία μετά τα ματς των Εθνικών ομάδων».

Για το αν οι παίκτες που ήρθαν φέτος στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται την πίεση που υπάρχει στον "Δικέφαλο" μετά από άσχημα αποτελέσματα: «Νομίζω πως αρχίζουν σιγά σιγά να το καταλαβαίνουν. Πολλοί έφυγαν για πρώτη φορά από την χώρα τους. Υπήρχαν κάποια καλά αποτελέσματα για την ομάδα. Την πίεση την καταλαβαίνεις όμως στα άσχημα και σιγά σιγά το έχουν καταλάβει και οι νέοι παίκτες στο γήπεδο. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία, η ομάδα είχε καλά αποτελέσματα και ο κόσμος είδε κάποια δείγματα αυτής της ομάδας. Βέβαια υπήρχαν και άσχημα αποτελέσματα. Υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες, όπως το πρόγραμμα».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Προφανώς η διάθεσή του είναι να προσφέρει από την εμπειρία του. Θέλει να μεταδώσει όσο πιο πολλά μπορεί. Κατευθύνει και διορθώνει τους μικρότερους».

Για το αν αποτελεί πρόβλημα να παίζει ως στόπερ και για τον ανταγωνισμό που έχει στον χώρο του κέντρου: «Οχι ιδιαίτερα. Δεν είναι κάποιο πρόβλημα. Προφανώς παίζω πιο άνετα στη θέση μου (σ.σ. ως μέσος). Είναι καλό να υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Μακάρι να έρχονται καλοί παίκτες στην ομάδα, αυτό θα βοηθήσει γιατί είναι πολλά τα ματς. Πρέπει να υπάρχει πλουραλισμός παικτών. Ο ένας βελτιώνεται με τον άλλον».

Για την γκέλα πέρυσι με την Ξάνθη (ήττα με 4-2) και το γεγονός πως σε εκείνο το ματς ο πρώτος ΠΑΟΚ δεν "άνοιξε" την διαφορά στη βαθμολογία, αλλά και την περσινή (2014-15)... κατηφόρα στη βαθμολογία: «Μέχρι εκείνη την στιγμή η ομάδα έπιασε το ταβάνι. Ημασταν κοντά στο πρωτάθλημα αλλά και μακριά. Η ομάδα έπιασε το πικ της και ίσως μόνο προς τα πίσω θα μπορούσε να πάει. Υπήρχαν λίγοι παίκτες και τραυματισμοί. Οσο κοντά ήμασταν στο πρωτάθλημα, ήμασταν και μακριά επίσης. Η ομάδα δεν είχε δυνάμεις μετά, ήταν αδύναμη στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το πρόβλημα τραυματισμού του που είχε την περασμένη σεζόν και κόστισε στον ΠΑΟΚ: «Είχα ένα πρόβλημα στον προσαγωγό. Πονούσα και έπαιζα και μια μέρα δεν μπορούσα να περπατήσω από τον πόνο. Η ομάδα δεν εξαρτάται όμως από ένα πρόσωπο».

Για το γατί έφυγε πριν δύο χρόνια (σ.σ. έπαιξε ως δανεικός στην Καϊσέρισπορ): «Ως τον Δεκέμβρη έπαιζα συνέχεια και ξαφνικά τον Δεκέμβρη είδα αλλαγή στάση του προπονητή προς το πρόσωπό. Εμεινα εκτός σε κάποια ματς και δεν μου αρέσει να μην παίζω. Άλλαξε η στάση του προπονητή ξαφνικά, προέκυψε μια καλή πρόταση οικονομικά και είχα την δυνατότητα να πάω μετά στο Μουντιάλ. Φοβούμενος να μην αγωνίζομαι και να μην παίξω στο Μουντιάλ, πήρα την καλύτερη απόφαση για μένα. Δεν νομίζω να πόνεσε κανέναν αυτή η απόφαση μου τότε».

Για το αν ο Τούντορ "μπερδεύει την ομάδα αλλάζοντας το σύστημα από 3-5-2 σε 4-4-2: «Ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου δεν γίνεται να μην εφαρμόσει γρήγορα ένα σύστημα. Αυτό ισχύει για παίκτες που έχουν ποδοσφαιρική παιδεία. Το 3-5-2 που έχουμε παίξει, θέλει πολλή δουλειά και λίγες ομάδες το παίζουν στην Ευρώπη. Είναι ένα ιδιαίτερο σύστημα. Οταν η ομάδα παίζει 3-5-2 και έρχεται ο προπονητής και λέει πως την επόμενη μέρα θα παίξουμε 4-4-2, αυτό δεν χρειάζεται καμιά δουλειά. Οταν ακούω πως ο προπονητής μπέρδεψε την ομάδα, δεν το δέχομαι. Δεν σοκάρεται κανείς παίκτης με το 4-4-2. Πιο πολύ μπερδεύει από το 4-4-2 να παίξεις 3-5-2. Ολοι το έχουμε παίξει το 4-4-2. Και στις προπονήσεις τόσα χρόνια το παίζουμε».

Για το αν συνεχίσει στον ΠΑΟΚ μελλοντικά: «Μου αρέσει εδώ. Το απολαμβάνω που είμαι στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να προδικάσεις τι θα γίνει. Είδατε, πριν δύο χρόνια έφυγα σε μια νύχτα».

Για την κακή πορεία της Εθνικής: «Τα πρόσωπα που ήταν στην Εθνική τα προηγούμενα χρόνια, αγαπούσαν πολύ την ομάδα. Ηξεραν ποδόσφαιρο. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο έγιναν κάποιες λάθος επιλογές. Η Εθνική έχασε κάπως τα στεγανά της. Λίγο χάθηκε η εκτίμηση που πρέπει να έχει η Εθνική ομάδα. Εύχομαι να βγει η ομάδα από την δύσκολη κατάσταση που είναι. Εχουμε καλούς παίκτες, με καλή φουρνιά. Είναι μια γκάμα νεαρών και μεγαλύτερων παικτών. Με σωστή δουλειά, έχει μέλλον αυτή η ομάδα».Ομάδες που αφορά: ΠΑΟΚ, ΕΛΛΑΔΑ

Σχολιασμός

14 σχόλια:

στις 11/11/2015 18:49
Re panhli8ie vrwmogaure ti h8eles na pei? Oti tha mporousame na kanoume 10/10? Ola kainourgia einai ston paok ftanei h gkrinia aintes

στις 11/11/2015 19:54
toudor spiti sou

στις 11/11/2015 19:58
Γάυρε ο ΠΑΟΚ έχει πλάνο 3αιτίας και δεν πάει για πρωτάθλημα εσείς τα λέτε αυτά.

[+]  mangas01 στις 11/11/2015 20:06

στις 11/11/2015 20:09
ta lega gia tzioli alla poios me akouge mougatses?

στις 11/11/2015 20:33
Εγω εχω να σας πω κατι εκει στο Γαυρο παρακαλατ3ε να μην δικαστης ο Μαρινακης γιατι θα ακουλουθησει Κοκκαλης και σια και με τα θα κλαιτε ολοι μαζι βλεπω τιμωρια δις εκατομιριο και το Γαυρο Γ εθνικη προσεχετε με την ιρωνια λιγο χαμηλα την μπαλα δεν βλαπτει το νου σας !!!

στις 11/11/2015 21:47
stasumugdala εσυ ειδικα ειτε μιλας ειτε κλανεις το ιδιο πραγμα ειναι .... και στις δυο περιπτωσεις μυριζει πουτσηλα ... αν καταλαβες τι εννοω !!!

στις 11/11/2015 22:01
stasou mudgala gamw to mouni ths manas sou

στις 12/11/2015 00:20
Αν δεν υπάρχει ένας ηγέτης σε μια ομάδα... Έναν ηγέτη χρειάζεται και η εθνική

στις 12/11/2015 02:21
Malaka stasoumugdala.auto

στις 12/11/2015 16:23
Ρε αντιολυμπιακοι βουτηγμενοι στην προπαγανδα και την μπαμπακοπιτα ου σας σερβιρει το skai και οι κολοφυλλαδες του Νοτου και του Βορρα που εχετε και κριτικη αντιληψη να γραψετε για τον stasoumygdala....Katαλαβετε το βρε ζωαδια απο την Θεσσαλονικη και την ΑΘηνα ολοι σας οι αντιολυμπιακοι....Και ο Μαρινακης και ο Κοκκαλης μια στο εκατομμυριο να θεωρησουμε οτι πανε φυλακη οπως εγραψε ενας γραφικος απο πανω αλλα δεν πρεπει να παει φυλακη ο Αλαφουζος που χρωσταει Δις στο δημοσιο ουτε ο Μελισσανιδης που εχει ΟΠΑΠ και ΑΕΚ μαζι κατα παραβαση της Κειμενης Νομοθεσιας...Βρε ζωαδια ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Και κατ'επεκταση τιτλους για εικοσαετιες...ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ τρωτε μπαμπακοπιτα απο τα ΜΜΕ δεν προκειται ποτε να αλλαξει!!Γιατι ο κοσμος ειμαστε εμεις και οσοι προεδροι να πανε φυλακη παντα θα βρεθει ενας Λιβανος ή ενας Αγγλικουσης με πολλυ περισσοτερα γκαφρα απο Κοκκαλη και ΜΑΡΙΝΑΚΗ που θα απογειωσουν τον ΟΣΦΠ πλεον και σε ευρωπαικα επιπεδα συλλογων οπως ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ-ΠΑ

στις 12/11/2015 16:23
ΡΕΑΛ-ΠΑΡΙ....να ειστε χαρουμενοι βοδια που ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ εχει τον ΟΣΦΠ και τον κραταει σε επιπεδα ΑΡΣΕΝΑΛ και ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ακομα....Οι υποδομες στον ΟΣΦΠ υπαρχουν απο εποχες ΚΟΚΚΑΛΗ (βλεπε τμημα scouting,AKADHMIES,ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΠ)...οΠΟΤΕ ΝΑ παρακαλετε ζωαδια ο χοντρος να παραμεινει για χρονια ακομα στον ΟΣΦΠ...ΖΩΑ ΕΕΕ ΖΩΑ...Εμεις δεν ειμαστε ουτε βαζελοι για να παραμυθιαζομαστε απο λαμογια τυπου αλαφουζου που δεν βαζουν δεκαρα τσακιστη στην ομαδα αλλα εχουν το διαρκειας οσο το βαζει η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ,ουτε μπαοκιτζηδες να τρωμε ευχολογια και θεωρειες περι διαιτησιας και παραγκας (στηνουμε κανενα ματσακι να χασει ο παοκ και να κονομησουμε βλεπε προηγουμενη εβδομαδα)για να βλεπουμε στο γηπεδο να παιζουνε ο τζιολης και ο τζαβελας.....ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΟΔΙΑ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΟΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ....ΒΟΔΙΑ ΕΕΕ ΒΟΔΙΑ

στις 12/11/2015 18:44
Beavis kala ta les re trele alla min 3exnas oti to nohma tou athlitismou sti xora mas exei xathei prin asxolithoume oloi emeis me tin mpala.! na leme alitheies ..! dn leo oti ola einai stimena..! Vgazi mati oti o osfp einai 2 epipeda pio pano ..! alla to xrima kai ta simferonta katestrepsan TA PANTA filaraki mou ..! kala ta les peri propagandas kai peri malakias opadon oi opioi akolouthoun tifla kai theoroun ton osfp ftexti gia tin katantia tous..! alla thelo na pisteuo oti oloi 3eroume ti simvenei pragmatika..! kai sigoura auto pou simvenei dn einai oute podosfero oute athlitismos oute ena timio athlima ..!

στις 12/11/2015 23:13
Kαλα κοιταξε φιλε αυτο ομως που καταγραφεις ειναι παγκοσμιο φαινομενο και οχι μονο ενχωριο...Και μαλιστα σε πολλες μεγαλες χωρες δηθεν εξελιγμενες της ευρωπης λαμβανει χωρα σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο οτι στην Ελλαδα....Αν αναλογιστουμε εμπλοκη Μπερλουσκονι με ποδοσφαιρο ,το προσφατο παραδειγμα με τους χρηματισμους στην uefa κλπ κλπ και αλλα πολλα που ποτε δεν θα δουν το φως της δημοσιοτητας...Στην Ελλαδα απλα η κατασταση ειναι σε νηπιακο επιπεδο...Η φαρμακοβιομηχανια ΒΑΥΕR εδω και δεκαετιες ανεπισημα και απο την πισω πορτα προωθει ειδικα σκευασματα ντοπινγκ σε Γερμανους αθλητες (ποδοσφαιρο,στιβο σε ολυμπιακους αγωνες κλπ) με μοναδικη ιδιομορφια να μην γινονται αντιληπτα απο τα εγγεκριμενα αντιντοπιγκ κοντρολς....

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: