Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιμπραΐμοβιτς: «Τα πάντα για να πάω στο Euro»

Ιμπραΐμοβιτς: «Τα πάντα για να πάω στο Euro»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2015 19:17
Την επιθυμία του να αγωνιστεί στα τελικά του Euro με την Εθνική Σουηδίας εξέφρασε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας.

Η Εθνική Σουηδίας θα αντιμετωπίσει τη Δανία σε αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 και ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς έδωσε την υπόσχεση ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε η ομάδα του να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά της Γαλλίας:

«Θέλω να είμαι εκεί, πρέπει να είμαι εκεί και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό! Πρέπει να πιστέψουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Θα είναι δύο σκληρά παιχνίδια, όπως τον αγώνα που έδωσα πρόσφατα με την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεάλ. Παίξαμε καλά, κάναμε ένα λάθος και χάσαμε. Τα παιχνίδια με την Δανία θα είναι παρόμοια. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει», τόνισε ο άσος της Παρί.

Για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί σύντομα από την Εθνική Σουηδίας, ο Ζλάταν δήλωσε: «Όχι, δεν νομίζω ότι θα είναι τα τελευταία μου παιχνίδια για την Σουηδία. Η ηλικία μου δεν μου λέει να σταματήσω», τόνισε ο Ζλάταν.

Όσον αφορά το αν θα επιστρέψει στο σουηδικό πρωτάθλημα, ο Σουηδός άσος σχολίασε: «Δεν το γνωρίζω. Έφυγα πριν αρκετά χρόνια. Θέλω να βρω ένα μέρος που θα μου επιτρέπει να ζω με τον τρόπο που επιθυμώ. Αυτό το μέρος ίσως είναι η Στοκχόλμη, κανείς δεν ξέρει. Δεν αποκλείω τίποτα και η απόφαση θα εξαρτηθεί και από την οικογένεια μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.