Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συγκέντρωση και επαγγελματισμό ζήτησε από τους διεθνείς ο Σκίμπε

Συγκέντρωση και επαγγελματισμό ζήτησε από τους διεθνείς ο Σκίμπε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2015 23:21
Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης (10/11) ο Μίκαελ Σκίμπε. Απουσίαζαν Φορτούνης και Μανωλάς.

Την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε την πρώτη του γνωριμία με τους Έλληνες διεθνείς, από τους οποίους ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση και επαγγελματισμό, τόσο εντός των γηπέδων, όσο και εκτός.

Στη συνέχεια, ο 50χρονος εφάρμοσε ένα πρόγραμμα χαμηλής έντασης, το οποίο περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν το σαββατοκύριακο. Γενικότερα, ο Σκίμπε προτίμησε να μην ανεβάσει τους ρυθμούς από την πρώτη ημέρα, δίνοντας χαρακτήρα γνωριμίας στην προπόνηση.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θα δώσει δύο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια με Λουξεμβούργο (13/11) και Τουρκία (17/11). Εκτός προπονήσεων έμειναν οι Φορτούνης (λόγω ενοχλήσεων στη μέση) και Μανωλάς (άδεια), ωστόσο αμφότεροι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Σκίμπε.

Η προετοιμασία για τους δύο φιλικούς αγώνες θα αρχίσει ουσιαστικά από αύριο, όταν και είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Βύντρα, Τοροσίδης, Κίτσιου, Σιόβας, Παπαδόπουλος Κυρ., Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Πέτσος, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Πέλκας, Νίνης, Φορτούνης, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Καρέλης, Αραβίδης, Γιάννου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.