«Έκοψε» το γήπεδο στους ταραξίες ο ΑΠΟΕΛ!

«Έκοψε» το γήπεδο στους ταραξίες ο ΑΠΟΕΛ!Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε συγγνώμη στον Αστέρα για τα όσα έγιναν στο ματς της Πέμπτης (5/11) στην Τρίπολη και γνωστοποίησε ότι θα καλύψει τις ζημιές στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Τέλος το γήπεδο για τους 8 συλληφθέντες!

Άμεση αντίδραση και παραδειγματική συμπεριφορά από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Με ανακοίνωση της η κυπριακή ομάδα ζήτησε συγγνώμη από τους Αρκάδες για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της και γνωστοποίησε ότι θα καλύψει αυτή τις ζημιές στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Παράλληλα, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε πως από εδώ και στο εξής τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρότατα, ενώ «έκοψε» το γήπεδο στους 8 συλληφθέντες της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) επιθυμεί να τοποθετηθεί για όλα όσα τραγικά συνέβησαν χθες στην κερκίδα που φιλοξένησε τους οπαδούς της ομάδας μας στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα να κοινοποιήσει τις αποφάσεις και τα μέτρα που έχουν παρθεί ενόψει της άμεσης αλλά και μακροπρόθεσμης αντιμετώπισης τέτοιων ή και παρόμοιων φαινόμενων σε αγώνες της ομάδας μας.

Καταρχήν νοιώθουμε την ανάγκη να απευθύνουμε μια συγνώμη προς τον κόσμο και την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης και να τους ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία. Ενημερώνουμε ότι έχουμε γνωστοποιήσει στην γηπεδούχο ομάδα ότι είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε όλες τις υλικές ζημιές που έχει υποστεί χθες η κερκίδα των φιλοξενουμένων στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Απολογία απευθύνουμε και προς όλους εκείνους τους ΑΠΟΕΛίστες που ήρθαν στην Τρίπολη με αγάπη προς την ομάδα για να την υποστηρίξουν και ταυτόχρονα να παρακολούθησουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Tελικά αυτό που παρακολούθησαν ήταν το "θέατρο του παραλόγου".

Προχωρώντας παρακάτω αναφέρουμε τα εξής:

Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί πλέον να περιμένει την πολιτεία να κάνει πράξη αυτά που εδώ και χρόνια αναφέρει απλά ως «ευχολόγια». Οι αθλητικοί νόμοι παρά το ότι υπάρχουν, αποδεικνύονται δυστυχώς μέχρι στιγμής, ψιλά γράμματα και μη εφαρμόσιμες λύσεις σε μια κοινωνία όπου το ποδόσφαιρο αποτελεί την μοναδική μορφή μαζικής έκφρασης και κατ' επέκταση, τον χώρο όπου ανεγκέφαλοι με κρυμμένα πρόσωπα καλύπτονται μέσα στους πολλούς και βρίσκουν τους τρόπους να μας θυμίζουν όλα τα κακά της, χωρίς να υπάρχει πραγματικός έλεγχος αλλά ούτε και ουσιαστική τιμωρία.

Αυτοί οι λίγοι είναι ώρα να αποκλειστούν πρώτα από εμάς, στο μέτρο των δικών μας ενεργειών και τρόπων ελέγχου και μετά από όλους τους άλλους. Με την εξαγγελία των πιο κάτω μέτρων εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο, εξαντλούμε όλες τις δυνατότητες που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ έχουμε πάρει συγκεκριμένες αποφάσεις και πλέον εναπόκειται σε όλους τους πραγματικούς ΑΠΟΕΛίστες να βοηθήσουν έτσι ώστε να αποβάλλουμε μια για πάντα το καρκίνωμα που τρώει την μεγάλη ιδέα για την οποία όλοι ζούμε και αναπνέουμε. Τον ΑΠΟΕΛ. Καλούμε τον μεγάλο κόσμο της ομάδας μας να αποδεχθεί με πραγματική θέληση και καθαρή αντίληψη τα μέτρα τα οποία θα εφαρμόσουμε και που μοναδικό στόχο έχουν να προστατεύσουν την υγεία του ΑΠΟΕΛ.

Καλούμε τον κάθε ένα ΑΠΟΕΛίστα να σταθεί σύμμαχος και συμμέτοχος αυτής της προσπάθειας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αποβάλλουμε το κακό από τις κερκίδες και να αποκλείσουμε κάθε σχέση του μαζί μας. Καλούμε επίσης την πολιτεία να λειτουργήσει δραστικά έτσι ώστε να εξαλείψει πλήρως από τους αγωνιστικούς χώρους και κατ/επέκταση από την ίδια την κοινωνία, αυτούς τους λίγους που προσβάλλουν με την συμπεριφορά τους τα αγωνιστικά ιδεώδη. Να αναλάβει το δικό της κομμάτι ευθύνης άμεσα με σωστές και κυρίως εφαρμόσιμες ενέργειες.

ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ:

-Θα διατεθούν εισιτήρια μόνο μέσω της προτεραιότητας του APOEL FC LOYALTY SCHEME. Όσοι δικαιούχοι έχουν ήδη πληρώσει και εξσφαλίσει εισιτήριο για τον αγώνα, θα μπορέσουν να το αντικαταστήσουν στο Orange shop με νέο εισιτήριο.

-Όσοι εξασφαλίσουν εισιτήριο θα τους αναγράφονται τα στοιχεία στο σώμα του εισιτηρίου (ονοματεπώνυμο και αριθμό πολιτικής ταυτότητας)

-Κατά την είσοδο τους στο Νότιο Πέταλο θα υπάρχουν επιτηρητές στις εισόδους για ταυτοποίηση στοιχείων για αυτό θα πρέπει όλοι να έχουν μαζί τους, την πολιτική τους ταυτότητα.

-Ο ΑΠΟΕΛ θα ζητήσει την Δευτέρα το πρωί έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Ανόρθωση

1) Πλήρης εφαρμογή της Loyalty Card. Κανένας δεν θα μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήριο είτε για εντός είτε για εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας αν δεν είναι κάτοχος κάρτας Loyalty. Τα στοιχεία που απαιτούνται για εξασφάλιση της APOEL FC LOYALTY SCHEME είναι:

α) Ονοματεπώνυμο

β) Ημερομηνία Γέννησης

γ) Προσκόμιση ταυτότητας

δ) Διεύθυνση κατοικίας

ε) Ηλεκτρονική διεύθυνση

στ) Αριθμό τηλεφώνου

Πάνω στην κάρτα Loyalty θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κατόχου καθώς και τα τρία τελευταία ψηφία της πολιτικής του ταυτότητας. Ο κάτοχος θα μπορεί να αγοράσει μεμονωμένο εισιτήριο αγώνα στο οποίο θα αναγράφεται επίσης το ονοματεπώνυμο του κατόχου και τα τρία τελευταία ψηφία της ταυτότητας του.

*Δεν θα εκδωθεί Loyalty card σε οποιονδήποτε έχει ιστορικό μητρώου για καταδίκη σε θέματα που αφορούν σε παραπτώματα Βίας στα Γήπεδα, τα τελευταία 2 χρόνια νοουμένου ότι η πολιτεία θα μας προμηθεύσει την σχετική λίστα.

Νοείται ότι οι 8 συλληφθέντες οι οποίοι έχουν εντός 24 ωρών συλληφθεί, κατηγορηθεί και καταδικαστεί από ελληνικό δικαστήριο για τα επεισόδια Αστέρας Τρίπολης-ΑΠΟΕΛ, δεν θα τους επιτραπεί πλέον η είσοδος τους στους αγωνιστικούς χώρους όπου αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ.

2) Από σήμερα ανακοινώνουμε την δημιουργία αρχείου με την οποία θα αποκλείονται άτομα από τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ λόγω συγκεκριμένων συμπεριφορών.

3) Ταυτοποίηση στοιχείων κατά την είσοδο τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

4) Δεν θα λειτουργούν ταμεία στο γήπεδο για φίλους του ΑΠΟΕΛ στα εκτός έδρας παιχνίδια.

5) Από σήμερα δεν θα δίνονται φιλοφρονητικά εισιτήρια σε κανένα άτομο και σε κανένα φορέα.

Η διοίκηση θα επανέλθει σε ότι αφορά σε όλα τα μακροπρόθεσμα μέτρα. Επικροτούμε την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και είμαστε βέβαιοι ότι συντάσσεται μαζί μας σε ότι αφορά σε όλες τις ενέργειες και αποφάσεις που έχουμε πάρει σήμερα.

Ο ΑΠΟΕΛ επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα του δικαιώματα έναντι παντός υπευθύνου σε ότι αφορά την δημιουργία επεισοδίων, επιβολή εξ’ υπαιτιότητας ατόμων χρηματικών προστίμων προς την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ καθώς και προς την πολιτεία σε περίπτωση που λόγω ελλειπής εφαρμογής νόμων ή κανονισμών επιφέρουν οικονομική ή ηθική ζημιά προς την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ
».
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: