Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και ψάχνει θαύμα ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε και ψάχνει θαύμα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2015 22:00
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από την Κράσνονταρ στην Ρωσία και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Αρί (33΄) και Ζοαοζίνιο (67’ πεν.) τα γκολ των γηπεδούχων, μείωσε με Μακ (90+1’) ο «δικέφαλος του Βορρά».

Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ρωσία ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 2-1 από την Κράσνονταρ και πλέον μειώνονται αισθητά οι ελπίδες πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, για να πάρει τη δεύτερη θέση, χρειάζεται μόνο νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Καμπάλα (εντός) και Ντόρτμουντ (εκτός) και ταυτόχρονα η Κρασνοντάρ να πάρει μόνο ένα βαθμό στα δύο ματς με Ντόρτμουντ (εντός) και Καμπάλα (εκτός)!

Ο Ίγκορ Τούντορ δοκίμασε το 4-4-2 με Μακ και Ροντρίγκες ως δίδυμο στην επίθεση, σύστημα που δεν βοήθησε τους Θεσσαλονικείς. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογη φάση και η Κράσνονταρ ισορρόπησε μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

Η πρώτη καλή φάση των Ρώσων ήρθε στο 18’ με ένα σουτ του Άρι, το οποίο έδιωξε ο Γλύκος με εξαιρετική απόκρουση. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 33’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Αχμέντοφ έκανε τη σέντρα από δεξιά κι ο Αρί με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει μετά το γκολ, όμως οι παίκτες της Κράσνονταρ έκλειναν καλά τους χώρους και δεν επέτρεψαν στους Θεσσαλονικείς να απειλήσουν μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Ίδια εικόνα και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όπου οι φιλοξενούμενοι έψαχναν τον τρόπο για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

Έτσι φτάσαμε στο 66’, όπου η Κράσνονταρ είχε δοκάρι με τρομερό σουτ του Καμπορέ και στην επαναφορά ο Καλέσιν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Χαρίση. Ο Ζοαοζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 2-0 στο 67΄.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να μειώσει άμεσα, όμως ο Ροντρίγκες έχασε μοναδική ευκαιρία στο 72’, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει σε τε-α-τετ τον Ντίκαν. Μετά από ένα πεντάλεπτο όπου η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια και όλα έδειχναν ότι το 2-0 θα ήταν το τελικό σκορ.

Ωστόσο, στο 90+1’ ο Μακ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1. Παρόλα αυτά δεν υπήρχε χρόνος για ένα δεύτερο γκολ και πλέον ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να προκριθεί στους «32» του θεσμού.

Κράσνονταρ: Ντίκαν, Καλέσιν (69' Μαμάεφ), Πετρόφ, Σίγκουρτσον, Γκράνκβιστ, Τορμπίνσκι, Αχμέντοφ (69' Γκαζίντσκι), Λαμπόρντε (62' Σμόλοφ), Ζοαζίνιο, Καμπορέ, Άρι

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Κόστα, Τζαβέλλας (81' Κίτσιου), Τζιόλης, Χαρίσης, Σάμπο (58' Πέλκας), Γκολάσα (68' Αθανασιάδης), Μακ, Ροντρίγκεζ.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Ντόρτμουντ 10
2. Κράσνονταρ 7
3. ΠΑΟΚ 3
4. Καμπάλα 1

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (26/11):

Κράσνονταρ-Ντόρτμουντ (18.00)
ΠΑΟΚ-Καμπάλα (22.05)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.