Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Γλίτωσε την ήττα με Ερνάνι

Κύπελλο Ελλάδας: Γλίτωσε την ήττα με Ερνάνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2015 21:49
O Ερνάνι πέτυχε δύο γκολ (το δεύτερο στο 90+1’) και γλίτωσε τον Ολυμπιακό από εντός έδρας ήττα (2-2 με Πλατανιά) στην πρεμιέρα του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με έντεκα καινούρια πρόσωπα στην σύνθεση του και ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση ομίλων του Κυπέλλου.

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε ευκαιρία σε παίκτες που είχαν μικρό έως μηδαμινό χρόνο συμμετοχής, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να μην μπορούσαν να συνεργαστούν στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Πλατανιάς είχε στόχο να κρατήσει το μηδέν ωστόσο στο 29’ εκμεταλλεύτηκε το φτηνό λάθος του Ντα Κόστα και άνοιξε το σκορ με τον Ράμος. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στη συνέχεια ρυθμό και στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) έφερε το παιχνίδι στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ερνάνι.

Ο Πορτογάλος είχε δύο καλές στιγμές για να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο ο Κοκκαλάς κράτησε το 1-1. Ο Πλατανιάς δεν δέχτηκε δεύτερο γκολ και στο 78’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με σουτ του Μπανανά. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει και στο 83’ είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Ντα Κόστα, όμως ο Κοκκαλάς πραγματοποίησε φανταστική επέμβαση.

Τελικώς, τη λύση για τους «ερυθρόλευκους» έδωσε ξανά ο Ερνάνι! Έπειτα από κόρνερ του Πάρντο στο 90+1’, ο Πορτογάλος ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, στο φινάλε ο Ερνάνι κέρδισε και την αποβολή του Πάγκαλου, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες. Ο Πορτογάλος ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, γλίτωσε την ομάδα του από την πρώτη της ήττα εντός των συνόρων και άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Μάρκο Σίλβα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.