Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Χαλαρή τριάρα πριν το ντέρμπι

Κύπελλο Ελλάδας: Χαλαρή τριάρα πριν το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2015 19:39
Με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Νίνη (γκολ και ασίστ), ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνετα με 3-0 τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο και πηγαίνει ξεκούραστα στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Με το ίδιο σκορ που είχε επικρατήσει στο πρωτάθλημα (3-0), ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και το σίγουρο είναι ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με τον Σωτήρη Νίνη. Ο Έλληνας άσος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, ανοίγοντας το σκορ στο 24ο λεπτό, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τριποτσέρη.

Δύο λεπτά μετά, ο Έλληνας άσος εκτέλεσε φάουλ και ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, «έγραψε» το 2-0. Οι γηπεδούχοι, που είχαν και δοκάρι στο 16’ με τον Πράνιτς, ήταν κυρίαρχοι και απειλήθηκαν μόνο μια φορά από τον Λεβαδειακό. Στο 66’ ο Μαχαιρας επιχείρησε το σουτ από μακριά, αναγκάζοντας τον Κοτσόλη σε εντυπωσιακή απόκρουση με το ένα χέρι.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν και στο 77’ «σφράγισε» τη νίκη χάρη σε τρομερό μακρινό σουτ του Κλωναρίδη. Μάλιστα, ο άσος του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε στην προσπάθεια του σουτ και αποχώρησε, δίνοντας την θέση του στον νεαρό Λάμπρου.

Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι «πράσινοι» απέκτησαν το προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου, όντας στο +2 από Κέρκυρα και Παναχαϊκή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.