Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2015 20:00
Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε κόντρα στον Πανθρακικό και χρειάστηκε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (72’ Πέλκας, 86’ Μακ) για να πάρει τη νίκη με 2-0, στην πρεμιέρα του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Σε αντίθεση με την περσινή του πορεία στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ δεν την… πάτησε και επιβλήθηκε με 2-0 του Πανθρακικού στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο Ιγκορ Τούντορ παρέταξε ομάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς, κάτι που επηρέασε τους γηπεδούχους. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πανθρακικού, με εξαίρεση δύο σουτ των Σάμπο (17’, λίγο άουτ) και Ζάιρο (31’, έδιωξε ο Πασχαλάκης).

Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν σωστά και στο 43’ είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Μάρτινς δεν μπόρεσε να νικήσει εξ’ επαφής τον Γλύκο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τούντορ πέρασε στο ματς τον Γκάρι Ροντρίγκες και τον Ρόμπερτ Μακ, αλλάζοντας την εικόνα του ματς. Ο ΠΑΟΚ είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει και τα κατάφερε στο 72’ με τον Πέλκα.

Ο Έλληνας άσος έβγαλε τρομερή κάθετη μπαλιά για τον Μακ, αυτός έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, όμως ο δημιουργός της φάσης πήρε το… ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 86’ ο Μακ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σουτ του Γκολάσα, που απέκρουσε ο Πασχαλάκης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.